Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Aston Martin η Red Bull

Νίκος Τσιώκος
Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Aston Martin η Red Bull
Μαζί θα πορευτούν και το 2017 οι Aston Martin και Red Bull, μετά τη συνεργασία που ξεκίνησαν από το περσινό Γκραν Πρι της Αυστραλίας.

Συνέχεια στη συνεργασία τους θα δώσουν οι Aston Martin και Red Bull. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά, αφού η εν λόγω συνεργασία δε σήμανε μόνο την παρουσία του λογότυπου της πρώτης στα μονοθέσια της δεύτερης, αλλά και τη βοήθεια των «κόκκινων ταύρων», και κυρίως του Άντριαν Νιούι, στην κατασκευή και την εξέλιξη της AM-RB 001.

«Η σχέση μας με τη Red Bull είναι αυτή ακριβώς που περιμέναμε. Μας βοηθάει να συνεχίσουμε να χτίζουμε την εταιρεία μας σ' όλον τον κόσμο. Συνεργασίες σαν κι αυτή είναι καλές για την επιχείρησή μας και από τεχνικής πλευράς και από πλευράς επίγνωσης της εταιρείας, γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι να συνεχίσουμε το 2017», δήλωσε ο πρόεδρος της βρετανικής μάρκας, Άντριου Πάλμερ.

«Η αξιοσημείωτη επιτυχία της AM-RB 001 είναι διαθήκη για το πνεύμα συνεργασίας και το να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Aston Martin το 2017 ήταν μία απλή και ευχάριστη απόφαση», είπε, από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας του Μίλτον Κέινς, Κρίστιαν Χόρνερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!