Στους δύο τροχούς ο Αλόνσο (pics)

Νίκος Τσιώκος
Στους δύο τροχούς ο Αλόνσο (pics)
Δεν το συνηθίζει, αλλά ο Φερνάντο Αλόνσο πέρασε από τους τέσσερις στους δύο τροχούς, καθώς συμμετείχε στην εκδήλωση για το τέλος της σεζόν της Honda στο Moto GP.

Έτσι όπως δε μας συνηθίζει, είδαμε τον Φερνάντο Αλόνσο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό διότι πέρασε από τους τέσσερις στους δύο τροχούς. Όχι, ο Ισπανός δεν αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, απλά συμμετείχε στη Thanks Day της Honda Racing, που αποτέλεσε το επίσημο φινάλε της σεζόν για την ιαπωνική ομάδα.

Ο πιλότος της McLaren βρέθηκε στη μοτοσικλέτα του νυν παγκόσμιου πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεζ στην πίστα του Μότετζι στο πλευρό του συμπατριώτη του και του Ντάνι Πεντρόσα. Αυτό έγινε μπροστά σε περίπου 20 χιλιάδες οπαδούς, ενώ παρόντες ήταν και οι Τζένσον Μπάτον, Στόφελ Φαντόρν.

Ο Βρετανός αποφάσισε να αποσυρθεί προσωρινά από τη Formula1 και ο Βέλγος θα πάρει τη θέση του για το 2017, με τον πρώτο να οδηγεί το Honda NSX Concept-GT και τον δεύτερο να μπαίνει στο τιμόνι της McLaren MP4/6, που οδηγούσαν οι Άιρτον Σένα και Γκέρχαρντ Μπέργκερ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Από τη μεριά του, ο Αλόνσο είχε την ευκαιρία να τρέξει και με την RA301 με V12 κινητήρα, με την οποία έτρεχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1964, Τζον Σέρτις, το 1968.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!