Η Ρόμα... τρέχει ηλεκτρικά με Nissan

Νίκος Τσιώκος
Η Ρόμα... τρέχει ηλεκτρικά με Nissan
Η Ρόμα και η Nissan υπέγραψαν μεταξύ τους συμφωνία, ώστε η ιαπωνική μάρκα να προωθήσει τα ηλεκτρικά της οχήματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον κόσμο του αυτοκινήτου να συνδέεται με το ποδόσφαιρο. Έτσι ισχύει και στην περίπτωση της Ρόμα με τη Nissan. Η ιταλική ομάδα και η ιαπωνική μάρκα υπέγραψαν μεταξύ τους συμφωνία, σύμφωνα με την οποία στόχος είναι η στήριξη του πρότζεκτ της δεύτερης για την προώθηση των ηλεκτρικών της οχημάτων.

«Είμαστε υπερήφανοι που δουλεύουμε πάνω στη βιωσιμότητα με τη Nissan, μία εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια δέσμευση να μοιράσουμε προχωρημένα και πρωτότυπα προϊόντα στους πελάτες μας. Αυτή η συμφωνία μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε για μία ακόμα φορά πώς ο σύλλογός μας είναι δεσμευμένος τόσο με τον αθλητισμό όσο και με την εμπορική υπεροχή», δήλωσε το αφεντικό της Ρόμα, Ουμπέρτο Γκαντίνι.

Η νέα αυτή συνεργασία, λοιπόν, θα φέρει στο Ολίμπικο της Ρώμης και στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα στην Τριγκόρια το Leaf, το εφταθέσιο e-NV200 Evalia, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως λεωφορείο υπηρεσίας για μεταφορές, και το Combi e-NV-200, που θα βοηθήσει στη μεταφορά του κόσμου και των εμπορευμάτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!