Στο WEC ο Αλόνσο;

Νίκος Τσιώκος
Στο WEC ο Αλόνσο;
Ο Φερνάντο Αλόνσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τρέξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής κατά τις δηλώσεις του για τον Μαρκ Γουέμπερ.

Ο Μαρκ Γουέμπερ έβαλε τέλος στην καριέρα του, με τη συμμετοχή στις 6 Ώρες του Μπαχρέιν, και εκεί βρέθηκαν δύο παλιοί του γνώριμοι από τη Formula1. Ο λόγος για τους Φερνάντο Αλόνσο και Ντάνιελ Ρικιάρντο, με τον πρώτο να αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ο Ισπανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής μία μέρα τονίζοντας πως θα ρωτήσει τον Γουέμπερ, όταν θα μπει σ' αυτή την περιπέτεια! «Είχες φανταστική καριέρα και τώρα με όλη την επιτυχία σου με την Porsche. Δε με περίμενες εκεί, θα ήταν ωραίο, αλλά θα είσαι και πάλι τριγύρω, οπότε θα σε ρωτήσω πολλά πράγματα, όταν θα μπω στην περιπέτειά σου», ανέφερε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι ο Αλόνσο είχε σκοπό να τρέξει στο WEC και στο Λε Μαν, τη στιγμή που κυμάτισε την καρό σημαία στην εκκίνηση του αγώνα το 2014 και πέρυσι... έφαγε άκυρο από τη Honda, αφού είχε συμφωνία με την Porsche για να λάβει μέρος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!