Το πρόγραμμα του Άμπου Ντάμπι σε ψηφιακή μορφή

Νίκος Τσιώκος
Το πρόγραμμα του Άμπου Ντάμπι σε ψηφιακή μορφή
Το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι αναμένεται με αγωνία και άπαντες μπορούν, πλέον, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα μέσω ψηφιακής μορφής.

Στο Άμπου Ντάμπι θα κριθεί ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1. Νίκο Ρόσμπεργκ ή Λιούις Χάμιλτον; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα την ξέρουμε, με το πέρας του αγώνα στη Γιας Μαρίνα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Ενόψει αυτού, λοιπόν, άπαντες έχουν δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα μέσω ψηφιακής μορφής στην επίσημη ιστοσελίδα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτό διατίθεται στα αραβικά και στα αγγλικά και συμπεριλαμβάνει, στατιστικά, δηλώσεις, τη λίστα συμμετοχών, βαθμολογίες, πληροφορίες αναλυτικά για κάθε πιλότο και ομάδες, και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως οι celebrities που πάνε και βλέπουν από κοντά τα GP.

Επίσης, γίνεται αναφορές στις μάχες σε GP2 και GP3 με βαθμολογίες, ενώ υπάρχει συνέντευξη του Ντανιίλ Κβιάτ, γίνεται ειδική μνεία στον Φελίπε Μάσα και βλέπουμε τεχνικές αναλύσεις και τους κανονισμούς του σπορ. Δείτε το, λοιπόν, και διαβάστε το εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!