Υπέρ Τραμπ ο Έκλεστοουν

Υπέρ Τραμπ ο Έκλεστοουν

Υπέρ Τραμπ ο Έκλεστοουν

Υπέρ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ τάχθηκε ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν... ξαναχτυπά, όσον αφορά τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, καθώς το 2009 είχε επαινέσει τον Αδόλφο Χίτλερ για την ικανότητά του να διοικεί ανθρώπους και να προχωράει σε πράξεις, ενώ φέτος τάχθηκε υπέρ του Brexit και παλιότερα είχε δηλώσει πως η Δημοκρατία δε λειτουργεί!

Αυτή τη φορά μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας O Globo για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο ισχυρός άνδρας της Formula1 τάχθηκε υπέρ του νέου προέδρου των ΗΠΑ και τόνισε πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει στον κόσμο. «Η εκλογή του Τραμπ είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στον κόσμο.

Τον έχω συναντήσει μερικές φορές και πιστέψτε με, έτσι είναι πολύ καλύτερα για τον κόσμο», είπε, μεταξύ άλλων. Άλλωστε, ο 86χρονος ήταν με το πλευρό του Τραμπ και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο τελευταίος είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Αμερική. «Αν είναι ο Τραμπ της άποψης ότι έχει κάνει ένα μικρό λάθος, τότε θα έβρισκε σίγουρα μία λύση. Ο Τραμπ θα άρεσε στον Πούτιν και μάλιστα δικαιολογημένα.

Είναι φίλος του», είχε πει, χαρακτηριστικά. Ακόμη, ο... γερο-Μπέρνι έχει εκφράσει και τον θαυμασμό του προς τον Βλάντιμιρ Πούτιν. «Είναι ο άνδρας, που θα έπρεπε να κυβερνά την Ευρώπη. Κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό και το υποστηρίζει. Είναι δύσκολο να τον μεταπείσεις», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Best of internet