Μαζική καταστροφή Toyota Prius

Πέτρος Πιτσίνης
Μαζική καταστροφή Toyota Prius
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τρακαρισμένα πάνω σε ταχυδρομικά κουτιά και πεταμένα από τον… ουρανό Prius, σε μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου.

Λονδίνο, Βερολίνο, Νέα Υόρκη. Από σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι των τριών αυτών μητροπόλεων βλέπουν συνεχώς κατεστραμμένα Toyota Prius. Οι εικόνες τους, καθώς κάποια από αυτά φαίνεται να έπεσαν από τον… ουρανό, κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Δεν πρόκειται για κάποιο σημάδι μαζικής υστερίας των οδηγών των Prius, ούτε για κάποια σπάνια δυσλειτουργία που καθιστά το μοντέλο ανεξέλεγκτο. Το μυστικό της απίστευτης αυτής εικόνας μαζικής… αυτοκτονίας του υβριδικού μοντέλου της Toyota, βρίσκεται στο αυτοκόλλητο στις πόρτες του: Grand Tour.

Για όσους δεν κατάλαβαν, αυτή είναι η ονομασία του νέου super show των πρώην παρουσιαστών της διάσημης και πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής όλων των εποχών, του Top Gear. Δηλαδή των Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ.

Γνωστός για το ανατρεπτικό, καυστικό, φλεγματικό και αντιδραστικό χιούμορ του, ο Κλάρκσον έχει πολλές φορές στο παρελθόν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για το Toyota Prius. Πλέον προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας και την… φυσική του καταστροφή αντικείμενο διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα εκπομπή Grand Tour.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η Amazon δεν υπολογίζει τα έξοδα για να πετύχει το Grand Tour. Έτσι, τα Prius δεύτερης και τρίτης γενιάς που βλέπετε κατεστραμμένα είναι πέρα για πέρα πραγματικά. Και φυσικά για πέταμα. Όταν η παραγωγή κάθε επεισοδίου κοστίζει 5.000.000€, δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής θα μεταδοθεί στις 18 Νοεμβρίου από το συνδρομητικό Amazon Prime και ήδη οι λογαριασμοί σε twitter και fb του Grand Tour έχουν πάρει «φωτιά». Συνεντεύξεις της τρόικας των παρουσιαστών στις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές εκπομπές όλου του κόσμου, teaser video και ταυτόχρονα η εξόντωση των Prius, όλα εντάσσονται σε ένα κολοσσιαίο πλάνο δημοσιότητας.

Παρότι είναι τουλάχιστον άδικο για το πρωτοπόρο υβριδικό της Toyota να χαρακτηρίζεται η καταστροφή του ως «η πιο αρμόζουσα χρήση του από όλο τον κόσμο», δεν μπορούμε να μην βγάλουμε το καπέλο στη δημιουργική ομάδα της εκπομπής για το θάρρος, το θράσος και τη φαντασία της. Ελπίζουμε επίσης να δούμε ακόμα πιο συναρπαστικά πράγματα στις εκπομπές του Grand Tour και να μην μείνουμε μόνο με τις προσδοκίες από την ευφυή καμπάνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!