«Κόκκινα» χαμόγελα με 488 GTB από Φισικέλα (vid & pics)

«Κόκκινα» χαμόγελα με 488 GTB από Φισικέλα (vid & pics)

«Κόκκινα» χαμόγελα με 488 GTB από Φισικέλα (vid & pics)

Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα βγήκε στην πίστα του Άμπου Ντάμπι με μία Ferrari 488 GTB και θέλησε να χαρίσει πολλά χαμόγελα στους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί.

Σίγουρα ο καθένας θα θέλει να βρεθεί στο τιμόνι μίας 488 GTB, όμως τα πράγματα αλλάζουν, όταν εκεί βρίσκεται ο Τζιανκάρλο Φισικέλα. Ο Ιταλός βγήκε στην πίστα του Άμπου Ντάμπι υπό το φως των προβολέων με το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Ferrari στην κατηγορία των V8 κινητήρων και φρόντισε να μοιράσει πολλά χαμόγελα στους οπαδούς που έδωσαν το παρών στη Γιας Μαρίνα.

Σκοπός ήταν τα γυρίσματα του βίντεο, που είχε την ονομασία «488 Passione Rossa», με τους φαν να έχουν την ευκαιρία να μπουν στη θέση του συνοδηγού. «Καθώς αποδεικνύει (ο Φισικέλα) την απαράμιλλη ισχύ, την ταχύτητα και τη χαρά που μπορεί να δώσει η Ferrari 488, βλέπουμε το συναίσθημα πάθους, που μόνο η Ferrari μπορεί να δώσει, ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των επιβατών του», γράφει μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της η ιταλική φίρμα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η 488 GTB... βγάζει 661 ίππους και 760 Nm ροπή στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, τη στιγμή που πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δεύτερα και μέγιστη ταχύτητα πάνω από 330 χλμ./ώρα.

Best of internet