Οι πρωτόγονοι Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ (video)

Οι πρωτόγονοι Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ (video)

Επιστρέφει στις πρώτες μέρες της επικοινωνίας του ανθρώπινου είδους η πρώην τριάδα του Top Gear, που καταφέρνει να είναι πάντα ξεκαρδιστική. 

Οι πρωτόγονοι Κλάρκσον, Μέι και  Χάμοντ (video)

Τους πληρώνουν εκατομμύρια για να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, να οδηγούν τα καλύτερα αυτοκίνητα και να κάνουν την πλάκα τους.

Οι πρώην παρουσιαστές του Top Gear αποτελούν το πρότυπο κάθε άντρα. Όχι για την εμφάνισή τους ή για τις… επιδόσεις τους, αλλά για τον τρόπο που κατάφεραν να κάνουν μερικά από τα μύχια όνειρα κάθε αρσενικού επάγγελμα.

Έχοντας δημιουργήσει το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου στον κόσμο την περίοδο που παρουσίαζαν το Top Gear, οι Κλάρκσον, Μέι και Χάμοντ, ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη χημεία τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κοινό. Αυτή ακριβώς τη σχέση ανάμεσά τους που ξεπερνάει τις λέξεις και εκφράζεται απλώς με ήχους και γκριμάτσες, αναδεικνύει το τελευταίο προωθητικό video της νέας τους εκπομπής στο συνδρομητικό Amazon Prime, του Grand Tour.

Όπως θα δείτε σε αυτό, παρά τη δεδομένη τους ευφράδεια, οι τρεις πρωταγωνιστές δεν διστάζουν να ανασύρουν τον αρχέγονο εαυτό τους όταν οι ανάγκες συνεννόησης ξεπερνούν τις λέξεις. Ο οποίος εκτός από εναλλακτικός, αποδεικνύεται και εξαιρετικά διασκεδαστικός.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο του νέου σόου με την ονομασία Grand Tour, θα μεταδοθεί στις 18 Νοεμβρίου. Όπως είναι φυσικό, θα κινήσουμε το internet για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να το παρακολουθήσετε. 

The Grand Tour: Communication

Best of internet