Ποιος σταρ της Ντόρτμουντ χρύσωσε το supercar του;

Ποιος σταρ της Ντόρτμουντ χρύσωσε το supercar του;

Ποιος σταρ της Ντόρτμουντ χρύσωσε το supercar του;

Ένα από τα χρυσά αγόρια της Μπορούσια Ντόρτμουντ έδωσε ιδιαίτερη λάμψη στο αγαπημένο του Audi R8 V10 plus με κινητήρα 610 ίππων.

Ένα «χρυσό» αυτοκίνητο έκανε δώρο στον εαυτό του ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει λόξα με το συγκεκριμένο χρώμα, γιαυτό και είχε ντύσει με χρυσές μεμβράνες τα προηγούμενα supercars του, μεταξύ των οποίων ήταν μία Lamborghini Aventador και μία Porsche Panamera.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο συνέχισε την παράδοση και στο νέο του απόκτημα, ένα υπέροχο Audi R8 V10 Plus με εκρηκτικές επιδόσεις, όπως επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2’’ και τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ, που ξεχωρίζει στα γήπεδα με την ταχύτητά του, υπολογίζεται ότι πλήρωσε για το βέλος των 610 ίππων γύρω στις 200.000 ευρώ μαζί με τον εξτρά εξοπλισμό και τις χρυσές μεμβράνες του αμαξώματος.

Πάντως το χρυσοκίτρινο χρώμα του αυτοκινήτου, οι μαύρες γρίλιες της μάσκας και οι μαύρες ζάντες δημιουργούν μία σύνθεση, που ταιριάζει γάντι στα επίσημα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Best of internet