Ο Τζέιμς Χαντ σε animation! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ο Τζέιμς Χαντ σε animation! (vid)
Η Tooned επέστρεψε και παρουσίασε με αστείο τρόπο σε σειρά με animation την κατάκτηση του τίτλου της Formula1 από τον Τζέιμς Χαντ πριν από 40 χρόνια.

Η Tooned είναι μία εταιρεία που λατρεύει τη McLaren και επίσης τα καρτούν. Γι' αυτό και το 2012 ξεκίνησε μία animation σειρά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας του Γουόκινγκ. Τέσσερα χρόνια μετά δημοσίευσε το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο εστιάζει στην κατάκτηση του τίτλου της Formula1 από τον Τζέιμς Χαντ το μακρινό 1976.

Βέβαια, υπάρχει αρκετή δόση χιούμορ, με τον Βρετανό να παρουσιάζεται ως πράκτορας των βρετανικών υπηρεσιών. Μάλιστα, χρησιμοποιείται και η κλισέ ατάκα από την ταινία Τζέιμς Μποντ «My name is Bond, James Bond», μόνο που εδώ το «Μποντ» γίνεται «Χαντ»!

Η Tooned, λοιπόν, προσπαθεί να δει με μία άλλη ματιά τον κάθε τρόπο που προσπαθούσε να πάρει το πρωτάθλημα από τον Χαντ ο Νίκι Λάουντα τότε. Γι' αυτό και εμφανίζεται ο «Λαουτφίγκερ», ενώ φαίνεται πως για να πετύχει τον στόχο του (βέβαια δίχως επιτυχία, αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο εκείνη τη χρονιά) χρησιμοποιεί το αδύναμο σημείο του αντιπάλου του, τις γυναίκες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το βίντεο είναι διαρκείας 3:41, με το αυθεντικό επεισόδιο να προβάλλεται το 2013 και τη McLaren να τονίζει ότι το τωρινό δεν είναι το ίδιο, αλλά μία αναβάθμιση εκείνου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!