F1 - Οι επιλογές του Κάρλος Σάινθ περιορίζονται

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Οι επιλογές του Κάρλος Σάινθ περιορίζονται
Οι πιθανοί προορισμοί του Ισπανού οδηγού για το 2025 λιγοστεύουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Οι φήμες πιθανής «μετακόμισης» του Κάρλος Σάινθ στην Aston Martin έπαψαν οριστικά, με τον Φερνάντο Αλόνσο να ανανεώνει με την ομάδα του μέχρι το 2026. Επίσης η Mercedes αλλά και η Red Bull φαίνεται να έχουν κάνει, σχεδόν, τις επιλογές τους. Ο Κίμι Αντονέλι είναι «φαβορί» για την γερμανική ομάδα και ο Πέρεζ είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση, έχοντας μπει πολύ δυνατά στην φετινή σεζόν της Formula 1.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της F1 TV, Λόρενς Μπαρέτο, οι ρεαλιστικές επιλογές του Σάινθ είναι η Sauber και η Williams. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η ανανέωση του Αλόνσο με την Aston Martin, κλείνει άλλη μία πόρτα για τον Κάρλος Σάινθ. Πηγές λένε ότι η Sauber και η Williams είναι οι δύο πιθανοί προορισμοί για τον Κάρλος Σάινθ. Εκτός και αν η Red Bull αποφασίσει ότι θέλει να ξανασυνεργαστεί ο Σάινθ με τον Μαξ (Φερστάπεν)».

Οι Ιταλοί βέβαια έχουν διαφορετική γνώμη, καθώς δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται ότι ο Σάινθ είναι ο «εκλεκτός» του Τότο Βολφ για να αντικαταστήσει τον Λούις Χάμιλτον στη Mercedes. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα αναμένονται νωρίτερα παρά αργότερα.

Photo credits: @Carlossainz55

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!