F1 - Ο Βολφ αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Χάμιλτον

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Ο Βολφ αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Χάμιλτον
Ο Γερμανός επικεφαλής, αποκάλυψε ποιος οδηγός είναι πιο πιθανό να «αρπάξει» την κενή θέση στην Mercedes AMG F1.

Ο Τότο Βολφ και η Mercedes είναι στο «κυνήγι» για έναν δεύτερο οδηγό. O Λιούις Χάμιλτον στο τέλος της φετινής σεζόν της Formula 1, θα αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα και από το 2025 θα αγωνίζεται με την Scuderia Ferrari. Ονόματα όπως ο Κάρλος Σάινθ και μέχρι πρότινος ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τελικά ανανέωσε με την Aston Martin μέχρι το 2026, είχαν ακουστεί... δυνατά, πως μπορεί να είναι αντικαταστάτες του Βρετανού. Ο Γερμανός επικεφαλής όμως, επιβεβαίωσε ότι ο Κίμι Αντονέλι, ο οδηγός της Prema Racing της Formula 2, είναι αυτός που έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα να καθίσει στο cockpit της Mercedes το 2025. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι σίγουρα (ο Αντονέλι) πολύ δυνατός υποψήφιος. Θέλω να δω πώς θα πάει η χρονιά του στην F2, αλλά επίσης να δούμε τι θα γίνει και με κάποιους από τους άλλους οδηγούς της F1. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του και τις ικανότητες του. Απλά νιώθω ότι δεν πρέπει να βιαστώ να αποφασίσω, διότι ο Κίμι είναι μέρος του πλάνου μου για του χρόνου και η αλήθεια είναι ότι έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα (να αντικαταστήσει τον Χάμιλτον) και για αυτόν τον λόγο δεν βιάζομαι να πάρω οποιαδήποτε άλλη απόφαση».

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, ο 18χρονος οδηγός θα ακολουθήσει ένα ενταντικό πρόγραμμα δοκιμών με μονοθέσια προηγούμενων ετών της Mercedes. Aυτή την στιγμή είναι 9ος στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula 2, με το καλύτερο αποτέλεσμα του, μέχρι στιγμής, να είναι η 4η θέση στον αγώνα της Αυστραλίας τον περασμένο μήνα.

Photo credits: @F1MercHub

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!