F1 - Ο Χιλ προειδοποιεί τη Mercedes να μην πάρει τον Φέτελ

Γιάννης Δανιγγέλης
F1 - Ο Χιλ προειδοποιεί τη Mercedes να μην πάρει τον Φέτελ
Ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 πιστεύει πως η επιστροφή του Γερμανού στο άθλημα δεν θα πάει καλά για την Mercedes.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ «αποχαιρέτησε» την Formula 1 στα τέλη της σεζόν του 2022, μετά από 2 χρονιές με την Aston Martin F1. Ο Γερμανός όπως είχε δηλώσει δεν μπορούσε άλλο να επικεντρωθεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένεια του. Παρ' όλα αυτά πριν από λίγες ημέρες, έκανε δοκιμές με το Hypercar Porsche 963, που συμμετέχει στο WEC. Επίσης τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες επιστροφής του στην Formula 1 και πιο συγκεκριμένα στη θέση του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Mercedes με προορισμό το Μαρανέλο και την Scuderia Ferrari.

Ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Ντέιμον Χιλ, θεωρεί όμως ότι η επιστροφή του Σεμπάστιαν Φέτελ στα paddock του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν θα εξελιχθεί θετικά για κανέναν. Συγκεκριμένα ανέφερε στο Sky Sports:

«Τα πήγαινε πάρα πολύ καλά σε μία περίοδο της καριέρας του και μετά κάτι συνέβη και ''έπεσε''. Αργότερα στην καριέρα του, δεν είδα και πάλι την ''κυρίαρχη'' φόρμα που κάποτε είχε ο νεαρός Φέτελ. Ήταν τρομερός στο ξεκίνημα της καριέρας του και μετά, όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν με την Ferrari, το έκανε (ο Φέτελ) να φαίνεται σαν αγγαρεία. Οπότε σαν επικεφαλής ομάδας, θα ρίσκαρες να βρει την παλιά του φόρμα; Εγώ, ειλικρινά, δεν θα το έκανα».

Photo credits: @fiagirly/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!