F1 - To «καυστικό» σχόλιο του Αλόνσο για τις φήμες που τον θέλουν στη Mercedes

F1 - To «καυστικό» σχόλιο του Αλόνσο για τις φήμες που τον θέλουν στη Mercedes
O Ισπανός οδηγός με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως γνωρίζει αυτός καλύτερα, σχολίασε τα δημοσιεύματα περί μετεγγραφής του στη γερμανική ομάδα.

Η φετινή «Silly Season» της Formula 1 έχει ηρεμήσει τις τελευταίες εβδομάδες, όμως δεν αποκλείεται μία κίνηση φέρει και πάλι τα πάνω-κάτω. Όλα ξεκίνησαν με τον Λιούις Χάμιλτον να υπογράφει συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari για το 2025, ενώ ο «εμφύλιος» της Red Bull Racing δημιούργησε ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Μαξ Φερστάπεν στους «ταύρους»

Η κενή θέση στη Mercedes-AMG που αφήνει ο Χάμιλτον είναι σίγουρα πόλος έλξης για πολλούς οδηγούς του grid. Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει συνδεθεί με μία πιθανή κίνηση στη γερμανική ομάδα από την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει στη Formula 1.

Μετά το τέλος του Grand Prix Ιαπωνίας, ο 42χρονος ρωτήθηκε από το Sky Sports για το πώς βλέπει την προοπτική να μεταβεί γίνει οδηγός της Mercedes από την επόμενη χρονιά: «Η Mercedes είναι πίσω μας, οπότε δεν νιώθω πως είναι μια ελκυστική λύση», σχολίασε.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς έζησε το τέταρτο Grand Prix της φετινής σεζόν, ο Ισπανός πρόσθεσε: «Διασκέδασα πάρα πολύ τον αγώνα της Ιαπωνίας, ήταν ένα από τα καλύτερα τριήμερά μου από πλευράς οδήγησης αν και ήμουν 44 δευτερόλεπτα μακριά από τη νίκη. Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο καλό».

Στο πρωτάθλημα οδηγών ο Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος από την περασμένη χρονιά, καθώς το 2023 έπειτα από τέσσερις αγώνες, ο Ισπανός είχε 55 βαθμούς με τρία βάθρα.

Φωτογραφίες: Aston Martin F1/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!