F1 - Ο Χάμιλτον αρνήθηκε να απαντήσει σε άβολη ερώτηση για τη Ferrari

F1 - Ο Χάμιλτον αρνήθηκε να απαντήσει σε άβολη ερώτηση για τη Ferrari
Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG ήρθε σε δύσκολη θέση από ερώτηση δημοσιογράφου για τη μελλοντική του ομάδα.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα που πήρε στη Σουζούκα, τερματίζοντας 9ος. Το πλάνο της Mercedes-AMG F1 ήταν να ακολουθήσει στρατηγική ενός pit-stop, όμως ο ρυθμός αγώνας της W15 στο πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν κακός. Ο Χάμιλτον ανέφερε πως είχε υπερβολική υποστροφή και δεν μπορούσε να οδηγήσει το μονοθέσιο όπως θα ήθελε, κάτι που ήταν εμφανές στη μετάδοση του αγώνα.

Μετά το τέλος του Grand Prix Ιαπωνίας o Λιούις Χάμιλτον αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος ήταν ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη Scuderia Ferrari και αν ζηλεύει το ρυθμό των κόκκινων μονοθεσίων.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Ανυπομονείς να οδηγήσεις για τη Ferrari; Γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολύ ταχύτερη από τη Mercedes».

Ο Χάμιλτον εμφανώς ενοχλημένος απάντησε: «Δεν έχεις καμία καλύτερη ερώτηση να κάνεις;», και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

Μετά από τέσσερις αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, o Χάμιλτον βρίσκεται στην 9η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και όλα δείχνουν πως ήδη η υπόθεση τίτλος έχει κάνει φτερά.

Φωτογραφίες: Mercedes F1 media

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!