F1 - Αυτό θα είναι το επίσημο όνομα της Sauber ώσπου να έρθει η Audi

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Αυτό θα είναι το επίσημο όνομα της Sauber ώσπου να έρθει η Audi
Η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε την επίσημη ταυτότητά της για τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν της Formula 1.

Η ολοκλήρωση του 2023 έφερε και την ολοκλήρωση της εμπορικής συνεργασίας με την Alfa Romeo, επιτρέποντας στη Sauber Motorsport να αλλάξει… σελίδα επικοινωνιακά. Και καθώς η εμπλοκή της Audi είναι ακόμα δύο χρόνια μακριά, η ελβετική ομάδα επισημοποίησε τα πλάνα της για τις σεζόν του 2024 και του 2025.

Ο… σιδηρόδρομος Stake F1 Team Kick Sauber που είδαμε στις επίσημες συμμετοχές της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν, δίνει τη θέση του στο Stake F1 Team, όνομα που βασίζεται στον κεντρικό χορηγό της ομάδας του Χίνβιλ.

Η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία ξεκίνησε πέρυσι και επεκτείνεται φέτος, περιλαμβάνοντας και μία σειρά από δράσεις εκτός πίστας. Βλέπετε, η Stake η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς του στοιχηματισμού, της ψυχαγωγίας και του lifestyle, έχει μία σειρά από πρεσβευτές παγκοσμίου φήμης, όπως ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου Κουν Αγουέρο και ο Καναδός ράπερ Drake. Το λογότυπό της κοσμεί επίσης τις εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έβερτον.

Ο συνιδρυτής της Stake, Έντουάρντ Κρέιβεν, υποσχέθηκε σειρά από δράσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα, εντός και εκτός πίστας. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον.

Φωτογραφίες: Sauber Motorsport Media Hub

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!