Η επική αντίδραση μηχανικού της Alfa Romeo στο ρεκόρ της McLaren (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Η επική αντίδραση μηχανικού της Alfa Romeo στο ρεκόρ της McLaren (vid)
Η βρετανική ομάδα έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερου pit stop κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Κατάρ.

Μερικές φορές αρκεί η αναγνώριση των ανταγωνιστών για να επιβεβαιωθεί πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρειάστηκε και το χρονόμετρο, για να επιβεβαιώσει πως είχαμε να κάνουμε με ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο λόγος φυσικά για το pit stop-αστραπή που πραγματοποίησε η ομάδα της McLaren στον 27ο γύρο του Grand Prix του Κατάρ, που αποτέλεσε τη δέκατη-έβδομη μάχη του της σεζόν του 2023 για το μαγικό κόσμο της Formula 1.

Εκεί, χρειάστηκαν μόλις 1.8sec για να αλλάξουν και τα τέσσερα ελαστικά στην MCL60 του Λάντο Νόρις. Έχουμε δει ξανά και ξανά αυτή τη φοβερή χορογραφία, ήρθε όμως η ώρα να δούμε και μία επική αντίδραση!

Ο Βρετανός πατά γκάζι, αφήνει το pit box της McLaren και χάνεται στο βάθος του pit lane. Και τότε, η κάμερα μένει πάνω σε ένα μηχανικό της Alfa Romeo η οποία έχει το αμέσως επόμενο box, που με χαρακτηριστικές κινήσεις του χεριού, δείχνει ότι… ξέρει!

Δείτε περισσότερα πατώντας play!

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία της στο Grand Prix του Κατάρ, η McLaren είναι πλέον σε απόσταση βολής από την Aston Martin στη μάχη για την τέταρτη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών.

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα τo Circuit of the Americas στο Όστιν του Τέξας, στις 22 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες: McLaren Racing

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!