LIVE TV: Ο πρώτος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Ο πρώτος αγώνας του Μαρκογιάννη στο Eurocup-3
Πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Έλληνα οδηγού, με τον πρώτο από τους δύο αγώνες στο Ζάντβορτ.

Ήρθε η μεγάλη ώρα για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη! O ταλαντούχος οδηγός θα εκπροσωπήσει και φέτος την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές πίστες, αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ο Μαρκογιάννης στα γκαράζ της Palou Motorsport

Μετά από 2μιση χρόνια στην Ιταλική Formula 4, ο 18χρονος θα αγωνιστεί φέτος στο νεοσύστατο θεσμό του Formula Eurocup-3. Θα τρέχει με τα χρώματα της Palou Motorsport και το πρόγραμμά του ξεκινά από τον αγώνα του Ζάντβορτ.

LIVE ο πρώτος αγώνας του Μαρκογιάννη

Τα κόκκινα φώτα στην Ολλανδική πίστα σβήνουν στις 10.00 ώρα Ελλάδας. Είκοσι λεπτά νωρίτερα θα ξεκινήσει η LIVE κάλυψη και μπορείτε να δείτε τον αγώνα του Έλληνα οδηγού, πατώντας play στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αγωνίζεται με το μονοθέσιο #63 και θα εκκινήσει από τη δέκατη-έβδομη θέση στο grid.

Έχει και δεύτερο αγώνα το απόγευμα

Όμως η πλούσια δράση από το Ζάντβορτ δεν θα περιοριστεί εκεί. Στις 13.55 ώρα Ελλάδας ξεκινούν οι δεύτερες κατατακτήριες δοκιμές, που θα καθορίσουν και το grid του απογευματινού αγώνα.

Θα έχει πάλι διάρκεια 30 λεπτών συν ενός γύρου και ξεκινά στις 17.10 ώρα Ελλάδας.

Το Eurocup-3

Πρόκειται ένα πρωτάθλημα που απευθύνεται σε «αποφοίτους» της F4 και αποτελεί προθάλαμο για τη Formula 3. Έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα καθώς περιλαμβάνει αγώνες σε 5 διαφορετικές χώρες, σε πίστες γνωστές από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. Όσο για το grid, εκεί συναντάμε 18 ταλέντα από κάθε άκρη του πλανήτη.

Τα αγωνιστικά μονοθέσια παρέχονται και σε αυτό το θεσμό από την Tatuus, ωστόσο έχουν πολύ ισχυρότερους, 4κύλινδρους κινητήρες (Alfa Romeo by Autotecnica Motori). Αυτοί αποδίδουν 270 άλογα, με επιπλέον boost 25 αλόγων με λειτουργία push-to-pass.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!