Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Τούχελ αποχωρεί οριστικά στο τέλος της σεζόν

Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Τούχελ αποχωρεί οριστικά στο τέλος της σεζόν

Newsroom
tuchel-bayerrrn

bet365

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μπάγερν», ανέφερε ο Τόμας Τούχελ επιβεβαιώνοντας ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Τόμας Τούχελ θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν θα ταξιδέψει στη Χόφενχαϊμ, βάζοντας τέλος στη 14μηνη θητεία του ως προπονητής των Βαυαρών! Ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, παρά τα σενάρια παραμονής που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα.

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μπάγερν. Υπήρξαν συζητήσεις, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία... οπότε η απόφαση του Φεβρουαρίου εξακολουθεί να ισχύει», τόνισε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Τούχελ είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αφού η πίεση είχε αυξηθεί στον πρώην προπονητή της Τσέλσι και της Παρί Σεν Ζερμέν. Έκτοτε, η Μπάγερν εργάζεται νυχθημερόν για να βρει τον διάδοχό του. Οι συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες όμως, είχαν φέρει στο προσκήνιο την πιθανότητα παραμονής του 50χρονου προπονητή, κάτι που διευθετύθηκε όμως σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα