Quiz: Πόσα ξέρεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020;

Quiz: Πόσα ξέρεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020;
Δοκίμασε τις δυνάμεις σου σε ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα νέα δεδομένα και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν αυτή την ιδιαίτερη χρονιά με πολύ διαφορετικά δεδομένα.

Όπως και να έχει, όμως, η κορυφαία ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητική διοργάνωση είναι εδώ και θα προσφέρει μοναδικό θέαμα σε κάθε άκρη του πλανήτη – έστω και μέσα από τις οθόνες.

Σε όλο αυτό το ταξίδι της προετοιμασίας και της κατάκτησης του ονείρου κάποιοι στάθηκαν αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια και έμειναν στο πλευρό των αθλητών που θα βάλουν τα δυνατά τους τις επόμενες μέρες για να σπάσουν τα ρεκόρ, να καταφέρουν το αδύνατο και να νικήσουν πρώτα από όλα τον εαυτό τους.

Η Toyota ως Παγκόσμιος Χορηγός Μετακίνησης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, δημιούργησε το πρόγραμμα Start Your Impossible μέσα από το οποίο αναδεικνύονται αξιοθαύμαστες ιστορίες αθλητών, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όριά τους να επιτύχουν αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο. Η Toyota, η εταιρεία–συνώνυμο της καινοτομίας, η εταιρεία που από brand αυτοκινήτων έγινε brand μετακίνησης και oδηγεί τις εξελίξεις συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των ανθρώπων και των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο, μετακινώντας τους με τον πιο υπεύθυνο και ασφαλή τρόπο, χορηγεί πληθώρα αθλητών ανά τον κόσμο και αναδεικνύει τις ιστορίες τους.

Στην ίδια σελίδα και η Toyota Ελλάς, που στηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και χορηγεί Έλληνες αθλητές με μοναδικές προσωπικές ιστορίες, οι οποίοι με την επιμονή και την υπομονή τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταφέρουν το αδύνατο.

Κατερίνα Στεφανίδη, Αντώνης Τσαπατάκης, Μαρία Πρεβολαράκη, Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης και Κέλλυ Λουφάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν το πιο δυνατό team: το Team Toyota.

Από αυτή την... κίνηση της Toyota, που πιστεύει πως όλοι – από τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας μέχρι έναν αθλητή Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων – έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία να καταφέρουν να υπερκεράσουν τις προκλήσεις και να αγγίξουν τα όριά τους, εμπνευστήκαμε και στο Gazzetta και δημιουργήσαμε ένα quiz για τους πιο μάχιμους αναγνώστες.

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και να περάσεις το τεστ πριν πάρεις θέση στον καναπέ;

Κάνε το quiz!

Loading...

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα