To TROMARAS Strength Challenge επιστρέφει στην Παιανία

Newsroom
To TROMARAS Strength Challenge υπόσχεται δύναμη

bet365

Το TROMARAS Strength Challenge επιστρέφει για τρίτη φορά ξκαι επιδιώκει να προσελκύσει τους δυνατότερους όλης της Ελλάδας.

Στο άκουσμα του ονόματος «Τρομάρας», το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη «δύναμη». Αυτό υπόσχεται το TROMARAS Strength Challenge III, δύναμη!

Το TROMARAS Strength Challenge επιστρέφει για τρίτη φορά και επιδιώκει να προσελκύσει τους δυνατότερους και τις δυνατότερες, όλης της Ελλάδας.

Η διοργάνωση συνδέεται με τον αείμνηστο μασίστα Γιώργο Τρομάρα και πλέον θα πραγματοποιείται εις μνήμη του, κάθε χρόνο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη όλων των δυναμικών αθλημάτων στην Ελλάδα και η πραγματοποίηση του ονείρου του Γιώργου Τρομάρα, δηλαδή η ανάδειξη μιας λεγεώνας Ηρακλειδών, που θα διαπρέψουν στο διεθνές αθλητικό στερέωμα, όπως πάντα επιθυμούσε.

Στις 3 και 4 Ιουνίου 2023 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το άθλημα στο οποίο λυγίζουν οι μπάρες, το powerlifting. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Παιανίας, σε έναν τεράστιο κλειστό χώρο με κερκίδες, όπου συντελεί στην ανάδειξη της ποιότητας των αθλητών και του αθλήματος.

Στις 11 Ιουνίου θα κλείσουν την διοργάνωση οι Έλληνες strongman. Σε συνέχεια της παράδοσης του Κουταλιανού και του Τρομάρα, οι Έλληνες μασίστες θα διαγωνιστούν στην κεντρική πλατεία Παιανίας σε αγωνίσματα όπως το τράβηγμα υπέρογκου οχήματος και άρση αντικειμένων.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το TROMARAS Sports Club και την Greek Powerlifting Academy, μέλη των διεθνών οργανισμών Strongman Corporation και International Powerlifting League, αντίστοιχα. Η προσφορά των διοργανωτών Κώστας Τρομάρα και Νάσο Λιούρα, επισφραγίζουν την ποιότητα της διοργάνωσης.

Όσοι συμμετάσχουν στο powerlifting, θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν στο Mr Olympia Pro, το οποίο θα γίνει τον Νοέμβριο του 2023, στο Λας Βέγκας, ενώ όσοι διαγωνιστούν στο strongman θα είναι οι πρώτοι αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αγώνα εθνικού επιπέδου.

Η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών οι οποίοι ενισχύουν την αίγλη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tromaras.com, στην επιλογή Strength Challenge.

 

Τελευταία Νέα