Τα τουρνουά "Herbalife Nutrition Summer Games Beach Volley 2022" επιστρέφουν!

Newsroom
Τα τουρνουά "Herbalife Nutrition Summer Games Beach Volley 2022" επιστρέφουν!
Για μια ακόμη χρονιά η Herbalife Nutrition διοργανώνει στο Enso Beach Volley Club της Πρωταθλήτριας Έφης Σφυρή στο Varkiza Resort, τα επιτυχημένα τουρνουά Beach Volley «Herbalife Nutrition Beach Volley Summer Games 2022».

Η Herbalife Nutrition, προωθώντας την ισορροπημένη διατροφή, τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και τον αθλητισμό, θα ενισχύσει τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων στα τουρνουά Beach Volley που θα πραγματοποιηθούν στο Varkiza Resort, στη δημοφιλή παραλία της Βάρκιζας.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη της Έφης Σφυρή. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στο Volley και στο Beach Volley, ενώ έχει γνωρίσει και αρκετές διακρίσεις σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών τίτλων να ξεχωρίζουν στο βιογραφικό της.

Τα «Herbalife Nutrition Summer Games Beach Volley 2022» θα διαρκέσουν μέχρι το
Σεπτέμβριο στο Enso Beach Volley στο Varkiza Resort, με τις ημερομηνίες να έχουν ως εξής:

  • 2 & 3 Ιουλίου 2022
  • 16 & 17 Ιουλίου 2022
  • 6 & 7 Αυγούστου 2022
  • 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα φετινά «Herbalife Nutrition Summer Games Beach Volley 2022» μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας email στο [email protected].

 

Τελευταία Νέα