Το Λας Βέγκας κέρασε… γαλοπούλα μέσα στο Ντάλας (vids)

Κώστας Ευθυμιάδης
Το Λας Βέγκας κέρασε… γαλοπούλα μέσα στο Ντάλας (vids)

bet365

Οι Λας Βέγκας Ράιντερς κέρδισαν στην παράταση τους Ντάλας Καουμπόις (36-33) στο σπουδαιότερο ματς του NFL την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Παραδοσιακά το NFL την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ έχει τρία παιχνίδια. Με τα υπόλοιπα επαγγελματικά πρωταθλήματα στην χώρα να έχουν ρεπό αυτή την ημέρα, έξι ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη, με το Λας Βέγκας να παίρνει σπουδαία νίκη επί του Ντάλας με 36-33.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από την αρχή ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εναλλάξ, αλλά τους Ράιντερς να έχουν σταθερά το προβάδισμα. Το Ντάλας με ένα return touchdown 100 γιάρδων από τον Πόλαρντ μείωσε στο -5 και οι δύο ομάδες πήγαν κοντά στο σκορ.

Στο 1:52 πριν το τέλος, το Λας Βέγκας με ένα field goal πήρε προβάδισμα 33-30, αλλά με τον ίδιο τρόπο το Ντάλας ισοφάρισε στα 0:19 πριν το τέλος και πήγε το ματς στην παράταση. Εκεί οι Ράιντερς με άλλο ένα field goal του Κάρσον, που προήλθε από μαζεμένα πέναλτι που χρεώθηκε το Ντάλας, πήραν τη νίκη και έφτασαν το ρεκόρ τους στο 6-5 (7-4 έχουν οι Καουμπόις).

Δύσκολα το Σικάγο, περίπατος για Μπάφαλο

Συναρπαστικό ματς έγινε και στο Ντιτρόιτ, όπου οι Σικάγο Μπέαρς κατάφεραν να «κλέψουν» τη νίκη με την λήξη του αγώνα (16-14). Το Ντιτρόιτ είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (1 ισοπαλία και 10 ήττες), αλλά σε ένα τραγικό επιθετικά παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί με 14-13 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει, με το Σικάγο να έχει την τελευταία επίθεση και να καταφέρνει να φτάσει σε field goal. Ο Σάντος από τις 28 γιάρδες είχε εύκολο έργο και σε νεκρό χρόνο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Πιο εύκολο έργο είχε το Μπάφαλο που επικράτησε με 31-6 της Νέας Ορλεάνης. Οι Σέιντς είχαν σημαντικές απουσίες (με μεγαλύτερη του RB Καμάρα ο οποίος είναι ο βασικότερος παίκτης τους στην επίθεση) με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν φάσεις. Το μοναδικό τους σκοράρισμα ήρθε στην τελευταία περίοδο όταν ήταν ήδη αργά. Ο Τζος Αλεν έκανε σπουδαίο ματς και με 23/28 επιθέσεις (4 touchdown, 260 γιάρδες, αλλά και 2 interceptions) οδήγησε την ομάδα του στο 7-4 και έτσι ισοβαθμεί με τους Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς στην περιφέρειά τους.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο NFL

Ντιτρόιτ – Σικάγο 14-16

Ντάλας – Λας Βέγκας 33-36 (παρ.)

Νέα Ορλεάνη – Μπάφαλο 6-31

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

20:00 Σινσινάτι – Πίτσμπουργκ

Ιντιάνα – Τάμπα Μπέι

Μαϊάμι – Καρολίνα

Νιου Ινγκάντ – Τένεσι

Ν.Υ Τζάιαντς – Φιλαδέλφεια

Τζάκσονβιλ – Ατλάντα

Χιούστον – Ν.Υ. Τζετς

23:05 Ντένβερ – Λ.Α Τσάρτζερς

23:25 Γκριν Μπέι – Λ.Α. Ραμς

Σαν Φρανσίσκο – Μινεσότα

03:20 Βαλτιμόρη – Κλίβελαντ

Τρίτη 03:15 Ουάσιγκτον – Σιάτλ

Ρεπό: Κάνσας Σίτι, Αριζόνα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα