Η Αναστασία Μαρινάκου ξέρει πώς να έχει τον έλεγχο στην καθημερινότητά της

Newsroom
Η Αναστασία Μαρινάκου ξέρει πώς να έχει τον έλεγχο στην καθημερινότητά της
Μιλήσαμε με τη πετυχημένη δρομέα για τα άμεσα σχέδιά της και τη συνεργασία της με την Garmin.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Αναστασία Μαρινάκου, η οποία αφού έκανε το νταμπλ (κέρδισε τόσο στα 5 όσο και στα 10 χιλιόμετρα) στον 38ο κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πήρε την πρωτιά και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης-Μέγας Αλέξανδρος.

Με αφορμή τις νέες επιτυχίες της και τη συμμετοχή της στην καμπάνια της Garmin Greece «Why I ❤ my Garmin», στης οποίας την ομάδα βρίσκεται από το 2016, μιλήσαμε μαζί της τόσο για την καθημερινότητά της όσο και για τα σχέδιά της για το μέλλον.

......

Το 2021 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Τι κρατάς και τι αφήνεις από αυτή τη χρονιά;

Την τρέχουσα χρονιά επέστρεψα σε υψηλό επίπεδο, σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες και ατομικά ρεκόρ. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλω να κρατήσω, αφήνοντας πίσω τα λάθη και τις δυσκολίες αυτής της χρονιάς, αλλά και των προηγούμενων!

Πώς θα περιέγραφες μια τυπική σου μέρα;

Μια τυπική ημέρα για μένα περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα με ένα υγιεινό πρωινό, ώστε να πάρω ενέργεια για την προπόνηση που ακολουθεί μετά. Ύστερα πηγαίνω στη σχολή μου, ξεκουράζομαι και επιστρέφω ξανά στην προπόνηση. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας φροντίζω να τρέφομαι σωστά.

Πρόσφατα συμμετείχες σε μία καμπάνια της Garmin Greece τι αγαπάς περισσότερο στο ρολόι σου;

Ειδικά για εμένα που είμαι αθλήτρια, το ρολόι μου είναι πραγματικός οδηγός τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα μου. Με βοηθάει να έχω πάντα τον έλεγχο, πράγμα απαραίτητο για έναν άνθρωπο με τη δική μου ρουτίνα. Βλέπω με μεγάλη ακρίβεια όλα τα απαραίτητα στατιστικά της επίδοσής μου, όπως τον ρυθμό, την ένταση, αλλά και πολλά ακόμα, εξειδικευμένα στοιχεία.

Επιπρόσθετα, εκτός προπονήσεων, μπορώ να παρακολουθώ τους παλμούς μου, την ενυδάτωσή μου και πολλά ακόμα δεδομένα, ώστε να φροντίζω όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζομαι για να είμαι πάντα στην καλύτερη κατάσταση.

....

Και μέσα από το Garmin Connect, τη δωρεάν εφαρμογή της Garmin, τα βρίσκω όλα αυτά συγκεντρωμένα, για να παρακολουθώ την φόρμα μου και την πρόοδό μου ανά πάσα στιγμή, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα σου;

Μέσα στους πιο άμεσους στόχους μου είναι η διάκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου, στις 12 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο. Ακολουθεί το πρωτάθλημα κλειστού στίβου και φυσικά, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED