Σάλος στο καλλιτεχνικό πατινάζ για ομοφοβικό σχόλιο κατά του παρτενέρ της Παπαδάκη

Newsroom
Σάλος στο καλλιτεχνικό πατινάζ για ομοφοβικό σχόλιο κατά του παρτενέρ της Παπαδάκη

bet365

Ερευνα για ομοφοβικό σχόλιο από Ρώσο προπονητή του καλλιτεχνικού πατινάζ κατά του παρτενέρ της Γκαμπριέλα Παπαδάκη, Γκιγιόμ Σιζερόν.

Ο Αλεξάντερ Βεντένιν ρωτήθηκε στην τηλεόραση κατά την διάρκεια ενός αγώνα στην Φινλανδία για το δίδυμο και την εμφάνισή του, λέγοντας πως το πρόγραμμά τους ήταν «κρύο» λόγω των «προτιμήσεων» του Σιζερόν, ο οποίος πέρυσι είχε αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος.

«Η Παπαδάκη και ο Σιζερόν είναι πολύ καλοί. Έχουν βελτιώσει την ταχύτητά τους και την φυσική τους κατάσταση. Πατινάρουν όμορφα και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Πατινάρουν με κλάση, αλλά είναι λίγο κρύοι. Κι αυτό γιατί ο παρτενέρ (της Παπαδάκη) δεν έχει παραδοσιακό προσανατολισμό κι αυτό δεν κρύβεται» είπε στην Ρωσική τηλεόραση, σχόλιο που όμως έφτασε στα αυτιά των Γάλλων και από εκεί στην Παγκόσμια ομοσπονδία η οποία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

Από την Γαλλική ομοσπονδία κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση κατά του αθλητή, τονίζοντας πως προσπαθούν να τον πληγώσουν εν όψει της μάχης του ζευγαριού με ένα ρωσικό ζευγάρι στις μεγάλες διοργανώσεις του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα