Το Ioannina Lake Run ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της bwin

Newsroom
Το Ioannina Lake Run ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της bwin
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η bwin ήταν ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της βορειοδυτικής Ελλάδας, του Ioannina Lake Run.

Αποτελεί ένα δρομικό event που ξεχωρίζει, λόγω της πανέμορφης διαδρομής στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας και κάθε χρόνο συγκεντρώνει κόσμο από όλη την Ελλάδα. Έτσι και φέτος, οι αθλητές ήταν πιστοί στο φθινοπωρινό ραντεβού τους με το Ioannina Lake Run, το οποίο διεξήχθη για 15η χρονιά, με την bwin να υποστηρίζει το event τα τρία τελευταία έτη.

ILR1

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι συμμετέχοντες, εκ των οποίων κάποιοι elite αθλητές, απόλαυσαν τη μαγευτική διαδρομή. H διοργάνωση ξεκίνησε με τα 5 και 10 χιλιόμετρα, που διεξήχθησαν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ακολούθησαν το δυναμικό βάδισμα 30 χλμ, καθώς και ο γύρος της λίμνης (30 χλμ.) για elite και average runners.

ILR2

Το κορυφαίο στοιχηματικό brand μοίρασε, μαζί με τους υπόλοιπους χορηγούς, τσάντες με δώρα και αναμνηστικά, ενώ στη διαδρομή συμμετείχε το bwin running team, το οποίο έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση! Ήταν η πρώτη φετινή συμμετοχή της δρομικής ομάδας της bwin και άπαντες την περίμεναν με ανυπομονησία, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν!

ILR3

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Director of Corporate Communications, δήλωσε: «Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας και να προωθούμε τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι τα event αυτά για την τοπική κοινωνία και για όλους όσοι αναζητούν ευκαιρίες άθλησης, οι οποίες, στον καιρό της πανδημίας, είναι περιορισμένες. Επιμένουμε στην τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας και συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα events με το bwin running team, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας».

Η bwin υπερήφανα στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Περισσότερα στο bwincares.gr

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Τελευταία Νέα