Η bwin μεγάλη πρωταγωνίστρια και στο εφετινό Ioannina Lake Run

Newsroom
Η bwin μεγάλη πρωταγωνίστρια και στο εφετινό Ioannina Lake Run
Το Ioannina Lake Run και η bwin συνεχίζουν την κοινή τους πορεία για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το Ioannina Lake Run είναι εδώ, γιορτάζει τα 15 του χρόνια και το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου όλα τα φώτα δικαίως θα είναι στραμμένα στη λίμνη Παμβώτιδα.

Η bwin δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο περιφερειακό δρομικό event της χώρας και έτσι θα δώσει για τρίτη χρονιά ένα ηχηρό «παρών» στα Ιωάννινα στηρίζοντας τους αθλητές ακόμη πιο δυνατά φέτος.

hjk

Μετά την πρώτη της παρουσία της στη μεγάλη αθλητική γιορτή το 2019, όπου ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έκανε ρεκόρ συμμετοχών προσεγγίζοντας τους 4.000 δρομείς, τα δεδομένα και στον αθλητισμό άλλαξαν λόγω της πανδημίας του covid-19, όμως η bwin παραμένει στο πλευρό της διοργάνωσης, στηρίζοντας την προσπάθεια σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Κάτι που έγινε σε έναν βαθμό και πέρυσι, όταν ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ήταν μία από τις ελάχιστες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, πάντα με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων που επέβαλαν και συνεχίζουν να επιβάλλουν οι συνθήκες.

kjjll

H bwin, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης και στην Ελλάδα, είναι πλέον ένα κομμάτι του παζλ της διοργάνωσης. Μάλιστα, η συμβολή της είναι πλέον καταλυτική στο να αλλάξει το Ioannina Lake Run επίπεδο και από ένα μεγάλο δρομικό event της χώρας να γίνει ένα brand name διεθνώς αναγνωρίσιμο, προσελκύοντας συμμετοχές από το εξωτερικό.

piiko

Ο ξεχωριστός, αυτός, αγώνας δρόμου, του οποίου η bwin θα είναι επίσημος χορηγός για 3η συνεχή χρονιά, για πολύ κόσμο αποτελεί προπομπό του Αυθεντικού Μαραθωνίου, που θα γίνει στην Αθήνα τον Νοέμβριο (13-14/11).

Εσείς είστε έτοιμοι για τον Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων;

Ioannina Lake Run Social: Facebook | Instagram

ILR

 

Τελευταία Νέα