Ξιφασκία: Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους Γεωργιάδου-Γκουντούρα στο Παγκόσμιο κύπελλο

georgiadoy_despoina

bet365

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση όλων των αθλητριών της Ελλάδας στο Παγκόσμιο κύπελλο του Μπατούμι.

Παρ' ότι δεν έκαναν την πορεία που θα ήθελαν, οι Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Γκουντούρα έκανε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο Παγκόσμιο κύπελλο σπάθης στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλίδας Κιάρα Μορμίλε (FIE No27), από την οποία ηττήθηκε με 15-9 στη μάχη για το εισιτήριο των προημιτελικών. Η Ελληνίδα αθλήτρια θα φύγει από τη Γεωργία με τη 10η θέση. Η Δώρα Γκουντούρα, η οποία είναι αθλήτρια της Team Future της Bwin, ηττήθηκε στο γύρο των 32 από τη 35χρονη Αζέρα Σαμπίνα Καρίμοβα (FIE No65) με 15-12 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με την 17η θέση. Η βαθμολογία της για την παγκόσμια κατάταξη θα παραμείνει ως έχει.

Οι τρεις Ελληνίδες που αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα του παγκοσμίου κυπέλλου στο Μπατούμι της Γεωργίας σημείωσαν καλές εμφανίσεις. Η Μαρίνα Παΐζη, η Κλαίρη Μπένου και η Αθηναΐς Μαυρικάκη πέρασαν και οι τρεις από τις πουλ στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων με 3/3, 3/3 και 2/4 νίκες/ήττες αντίστοιχα. Στο γύρο των 128 η Μαρίνα Παΐζη ηττήθηκε με 15-14 από τη Γιαπωνέζα Αγιάκα Μουκάε, η Κλαίρη Μπένου ηττήθηκε με 15-10 από την Αλγερινή Ζόρα Νόρα Κέλι και η Αθηναΐς Μαυρικάκη ηττήθηκε με 15-4 από την Καζάκα Αναστασία Γκούλικ. Η Μπένου κατέκτησε την 111η θέση, η Παΐζη την 121η θέση και η Μαυρικάκη την 141η θέση μεταξύ 178 αθλητριών.

@Photo credits: ΕΟΞ
 

Τελευταία Νέα