Ολυμπιακός: Τα πέντε hot ονόματα της αγοράς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα πέντε hot ονόματα της αγοράς!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στη... βιτρίνα του εξαιρετικούς και πολύ ποιοτικούς παίκτες που φέτος μπορεί να αποχωρήσουν και το G-Weekend καταγράφει το τι ισχύει για εκείνους!
Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τουλάχιστον πέντε παίκτες που είναι περιζήτητοι και μπορεί να φέρουν πολύ καλές προτάσεις για να αποχωρήσουν. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να φύγουν και οι πέντε και ότι οι αποχωρήσεις / πωλήσεις βασικών παικτών για φέτος θα είναι μέχρι τρεις. Για να δούμε λοιπόν πέντε... βαρβάτες περιπτώσεις.

Ρούμπεν Σεμέδο

Ρούμπεν Σεμέδο

Κώστας Τσιμίκας

Κώστας Τσιμίκας

Γκιγιέρμε

Γκιγιέρμε

Ζοσέ Σα

Ζοσέ Σα

Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά
Οι Πορτογάλοι εδώ και μέρες τον εμπλέκουν με Μπενφίκα και Πόρτο. Ορθώς διότι όντως οι μεγάλοι της Πορτογαλίας τον κοιτάζουν και τον θέλουν πολύ. Ο Ρούμπεν Σεμέδο άλλωστε φέτος έκανε μία χρονιά που δεν τον πήγε μόνο στην Εθνική Πορτογαλίας αλλά τον ξαναέβαλε στον ποδοσφαιρικό... χάρτη. Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα τον έδινε με ποσό κάτω των 10 εκατ. ευρώ. Στην φετινή περίοδο είχε 44 αναμετρήσεις με 5 γκολ.
  • Πιθανότητες αποχώρησης / πώλησης: 50%
O κορυφαίος αριστερός μπακ απ' όλους τους Έλληνες παίκτες φέτος και με διαφορά. Ο Κώστας Τσιμίκας έχει... λάτρεις στην Ιταλία, την Αγγλία και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα όμως ο Ολυμπιακός έφτασε να αξιώνει 20 με 25 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 45 αγώνες με 7 ασίστ.
  • Πιθανότητες αποχώρησης / πώλησης: 55%
Ο έμπειρος Βραζιλιάνος χαφ από την στιγμή που δεν ανανεώνει (μπορεί και να αλλάξει αυτό αλλά ήταν το δεδομένο που ίσχυε μέχρι πρότινος) θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βρει φόρμουλα να τον πουλήσει αλλιώς θα τον χάσει του χρόνου δίχως αντίτιμο. Ωστόσο εάν δεν καλυφθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πως θα φύγει; Ο Γκιγιέρμε φέτος είχε 45 αγώνες με 7 γκολ και 2 ασίστ. Τον θέλουν κυρίως από Βραζιλία (δεν θέλουν να γυρίσει πίσω) και από Ισπανία.
  • Πιθανότητες αποχώρησης / πώλησης: 55%
Τα... χρυσά γάντια του Ολυμπιακού. Ένας εξαιρετικός και διεθνής γκολκίπερ με ρήτρα 13 εκατ. ευρώ που τον θέλουν ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη αλλά και σύλλογοι σε Πορτογαλία και Πρέμιερ. Μόνο η Πρέμιερ θα έδινε όσα θέλει ο Ολυμπιακός ωστόσο, παρά τον τραυματισμό του, είναι πιθανό να πουληθεί. Ο Σα είχε φέτος 49 αγώνες.
  • Πιθανότητες αποχώρησης / πώλησης: 60%
Εδώ και αρκετές ημέρες η εκτίμηση είναι πως εάν δεν έχει ήδη γίνει deal με μεγάλη ομάδα του εξωτερικού (τύπου Μίλαν ή Ίντερ) για τον εξαιρετικό και σύγχρονο μέσο Μαντί Καμαρά θα γίνει. Γενικά τον έχουν στο... κάδρο τους μεγάλες ομάδες και από Ιταλία και από Γερμανία αλλά και από Αγγλία. Παίκτης που επίσης κοστολογείται άνω των 20 εκατ. ευρώ και με φοβερά play offs. Φέτος είχε 49 αναμετρήσεις με 7 γκολ και 4 ασίστ.
  • Πιθανότητες αποχώρησης / πώλησης: 65% - 70%