Αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; (poll)

Μιχάλης Τσαμπάς
Αυτό το πρωτάθλημα ποιος θα το πάρει; (poll)

bet365

Φρένο στην... παράσταση για ένα ρόλο (Ολυμπιακός) ευελπιστούν πως θα βάλουν φέτος οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που ενισχύθηκαν δυναμικά με ζητούμενο τον τίτλο! Το G-Weekend Journal σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους 4 μονομάχους!

Με καθυστέρηση τριών εβδομάδων κι αν δεν έχει μεσολαβήσει κάτι από την ώρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές μέχρι να τις διαβάσετε στο pc, το τάμπλετ ή το κινητό σας... έχουμε πρωτάθλημα! Όσο κι φαίνεται «απίστευτο» με τα όσα κωμικοτραγικά βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες η μπάλα θα στηθεί στην σέντρα και το τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) αρχίζει η δράση στην Σούπερ Λίγκα.

Ακόμη μια σεζόν, που ξεκινά όχι με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά σίγουρα με πολλά όνειρα. Ιδίως για τους μεγάλους, που είτε νωρίς, είτε αργά, ενισχύθηκαν αποφασιστικά και φυσικά βάζουν ως βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει σε μια... περίεργη σεζόν με αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά ανοιχτά μέτωπα να διατηρήσει τα σκήπτρα του, την ώρα που οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέλουν να τον... αμφισβητήσουν και να τον ρίξουν από την κορυφή.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που μεταγραφικά κινήθηκαν αρκετά δυνατά, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Για να καταφέρουν μετά από πολλά χρόνια «ερυθρόλευκης» κυριαρχίας να... μπουν σφήνα.

Όπως κι αν έχει μια πρώτη ματιά σε ρόστερ μας δείχνει ότι ένα συναρπαστικό... ράλι είναι προ των πυλών. Με παίκτες-ονόματα που θα κοσμήσουν την Σούπερ Λίγκα όπως ο Λέσκοτ, ο Καρντόσο, ο Λεντέσμα, ο, Καμπιάσο, ο Τζάλμα Κάμπος, ο Ιμπάρμπο, ο Τσιγκρίνσκι, ο Κάνιας, ο Μάριν και αρκετοί άλλοι «παλιοί και νέοι» που ανήκουν στο δυναμικό των 4 αντιπάλων!

Λίγες ώρες πριν από τις σέντρες στα ματς τους, το Gazzetta Weekend Journal σας παρουσιάζει αναλυτικά την... ταυτότητά τους, το πάρε δώσε, τους στόχους και τα αστέρια τους. Με μια και μόνη ευχή. Να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα και ο τίτλος να κριθεί εντός γηπέδων. Δύσκολο λέτε;

Ολυμπιακός: Τριπλό (!) λίφτινγκ, πίεση και... μπαμ με Καρντόσο

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το πρωτάθλημα!

ΑΕΚ: Ένα βήμα πάνω: Πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ: Έφτασε η ώρα να πρωταγωνιστήσει!

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

 

Τελευταία Νέα