Στην σκιά των «μεγάλων» της πόλης τους!

Gazzetta team
Στην σκιά των «μεγάλων» της πόλης τους!

bet365

Δεν έχουν την... δόξα και τα φλας που συγκεντρώνουν οι συμπολίτες τους, αλλά βρίσκουν τον τρόπο να πρωταγωνιστούν! Το G-Weekend Journal σας τους παρουσιάζει!

Δεν έχουν την... αίγλη και την λάμψη των «μεγάλων» των πόλεων τους (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), αλλά πάντα, σε κάθε αγωνιστική σεζόν βρίσκουν τον τρόπο να φωνάζουν δυναμικά παρών. Έχουν τις στιγμές τους καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και ενίοτε ξέρουν να... κλέβουν την παράσταση. Το έκανε πέρσι ο Πανιώνιος με την καταπληκτική του πορεία.

Αυτή που... βάδισε μέχρι τέλους και του έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ, αλλά και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δυστυχώς όμως στο αεροπλάνο δεν ανέβηκαν ποτέ οι παίκτες των «κυανέρυθρων» καθώς αυτό που με κόπο, ιδρώτα και... αίμα το κέρδισαν εντός γηπέδου, το έχασαν στην διαδικασία της αδειοδότησης.

Μαζί χάθηκαν και κάποιοι βασικοί παίκτες όπως ο Τάσος Μπακασέτας και ο Σωκράτης Διούδης. Ακόμη κι έτσι όμως, στην Νέα Σμύρνη κάνουν όνειρα για να το συνεχίσουν από εκεί που το... άφησαν πέρσι. Αν τα καταφέρουν θα φανεί μέσα στην σεζόν. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο Περιστέρι, σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε για τον Πανιώνιο θέλουν να ξεχάσουν την περσινή σεζόν όπου ο Ατρόμητος ήταν ένας απλός κομπάρσος.

Οι... Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης είχαν καλομάθει σε υψηλές πτήσεις το κοινό τους και πέρσι που δεν τα κατάφεραν, οι πάντες απογοητεύτηκαν. Φέτος είναι μια άλλη χρονιά για την ομάδα του Δέλλα. Κινήσεις ενίσχυσης έγιναν και επιθυμία όλων στο Περιστέρι είναι το club να βρεθεί ξανά... στο κόλπο των πλέι οφ και της Ευρώπης. Πηγαίνοντας πολύ πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη συναντάμε τον 2ο εκπρόσωπο της πόλης στην Σούπερ Λίγκα.

Τον Ηρακλή. Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ των πολλών δυνατών μεταγραφών και του... γεμάτου πορτοφολιού του Ιβάν Σαββίδη. Στον «γηραιό» τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα. Διοικητικής φύσης. Μόλις πριν λίγες μέρες οι παίκτες απείχαν από την προπόνηση. Άλλοι έφυγαν με προσφυγές, ο ιδιοκτήτης είναι σε διαδικασία πώλησης της ΠΑΕ και ιδιαίτερη μεταγραφική ενίσχυση όπως ήταν λογικό δεν υπήρξε!

Το βέβαιο είναι ότι ο «Ήρα» θα είναι ερωτηματικό καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν με την παραμονή να είναι ο ένας και μοναδικός στόχος...

Πανιώνιος: Να συνεχίσει τα περσινά με... λάμψη Ενγκόνγκ!

Ατρόμητος: Καλό ποδόσφαιρο και πλέι οφ

Ηρακλής: Η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ

 

Τελευταία Νέα