Τα κορίτσια της Super League στη σέντρα! (pics)

Gazzetta team
Τα κορίτσια της Super League στη σέντρα! (pics)

bet365

Επιτέλους σέντρα στη Super League και καιρός να δούμε πόσο... μεγάλη μπάλα θα παίξουν τα κορίτσια των ποδοσφαιριστών στις εξέδρες!

Η μεγάλη ώρα για τις ομάδες της Super League έφτασε! Μπαίνουν στο γήπεδο και επιτέλους τα Σαββατοκύριακα μας θα έχουν ουσία και μπάλα! Οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι για την πρώτη σέντρα... Το ίδιο και οι πανέμορφες γυναίκες που έχουν στο πλευρό τους.

Το G-Weekend Journal, πιστό σε ακόμα ένα ραντεβού με τα... μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, σας παρουσιάζει τις 16 καλλονές που ετοιμάζονται να δουν την πρώτη σέντρα από την εξέδρα!

Αρχίζουμε με την ΑΕΚ. Εκεί, η επιλογή μας είναι η Άννα, η πανέμορφη σύντροφος του Ντιντάκ...

Αφού αρχίσαμε πολύ... ζεστά, ας πάμε μια βόλτα από τον κάμπο! Η νεοφώτιστη ΑΕΛ, εκπροσωπείται από την κοπέλα του Κουτσιανικούλη, Μαραντίνα!

Συνεχίζουμε με την τρίτη εκπρόσωπο. Πάμε στην Τρίπολη, ώστε να δούμε ποια περιμένει πως και πως την πρώτη σέντρα για τον Αστέρα. Αυτή είναι η κοπέλα του Νίκου Ιωαννίδη, Ιωάννα! Δεύτερη ελληνική παρουσία!

A photo posted by Ioanna Palla (@iopallas) on

Ο Ατρόμητος ευελπιστεί σε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, το ίδιο και η Άντζελα, η κοπέλα του Κιβρακίδη!

Eπόμενη στάση, στη Βέροια, εκεί όπου επιστρέφουμε στις ξένες παρουσίες... Ο λόγος για την γυναίκα του Άρτσε, Κάρλα.

Ningún sueño es solo un sueño - Up

A photo posted by Carla Sanz Hidalgo (@carlasanz22) on

Μετά τη Βέροια, φτάνουμε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Ο Ηρακλής, εκπροσωπείται σε αυτό το κείμενο την Τζένη, την κοπέλα του Άλμπερτ Ρούσσου.

A photo posted by JennyGianna (@jen_gnn) on

Ώρα για την δεύτερη νεοφώτιστη ομάδα της Κέρκυρας. Στο νησί του Ιονίου, περιμένει την πρώτη σέντρα, η σύντροφος του Ζαραδούκα...

Στη Λιβαδειά κάνουν πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό... Δύσκολο ματς, μεγάλη αγωνία στις τάξεις του Λεβαδειακού, αλλά και για την Μαριάννα, που είναι η κοπέλα του Νίκου Καλτσά.

Η Ξάνθη έχει ελληνική εκπροσώπηση επίσης! Η Δώρα του Ράνου, είναι η... τυχερή!

A photo posted by @dwra__si on

Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο Στέφανος Καπίνο φαίνεται πως θα είναι βασικός κάτω από τα δοκάρια. Με αγωνία περιμένει λοιπόν την σέντρα και η Μιρκέτα!

A photo posted by Mirketa (@mirketa) on

Σουηδικά παίζει ο Παναθηναϊκός! Όχι, δεν αναφερόμαστε στην κ. Μπεργκ, αλλά στην κ. Χουλτ! Την πανέμορφη, Ρεμπέκα.

H αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να εντοπίσουμε γυναίκες ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού. Καταλήξαμε όμως στην Μαρίγια, του Μάρκο Μαρκόφσκι.

Στην Πλατεία, ο Πανιώνιος, φημίζεται για τις ωραίες παρουσίες στις εξέδρες του. Στο κείμενο αυτό, η Μαρία του Ρισβάνη, έχει μια θέση μεταξύ των 16 καλλονών της Super League!

Eύκολη η επιλογή από τον ΠΑΟΚ! Ποια άλλη από την Δώρα, την σύντροφο του Αθανασιάδη!

Προτελευταίος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εδώ η όμορφη σύντροφος του Γαρουφαλιά, έχει την τιμητική της!

Κλείνουμε αυτό το δικό μας αφιέρωμα στη Super League, με τον Πλατανιά και την Mina Mihailovic, γυναίκα του Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς.

A photo posted by @mina_mihailovic on

Άντε και καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε!

 

Τελευταία Νέα