Τα 7 κεράκια του μουσείου της Ακρόπολης!

Gazzetta team
Τα 7 κεράκια του μουσείου της Ακρόπολης!

bet365

Ένα από τα καλύτερα μουσεία της Ευρώπης, αυτό της Ακρόπολης γιορτάζει τα 7χρονα γενέθλια του με μια έκθεση που θα πρέπει να επισκεφτείτε!

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που το Μουσείο κάτω από τον Ιερό Βράχο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό. Από τότε περίπου 10 εκ. Έλληνες και ξένοι επισκέπτες θαύμασαν το μεγαλείο του! Το μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει φέτος με μια σπουδαία έκθεση που σας προτείνουμε να επισκεφτείτε!

«Δωδώνη. το μαντείο των ήχων» είναι ο τίτλος και οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα (20 Ιουνίου) και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιανουαρίου 2017.

Η έκθεση συνοδεύεται από επιστημονικό κατάλογο και στον εκθεσιακό χώρο προβάλλεται βίντεο για το μαντείο και το φυσικό του περιβάλλον ενώ πραγματοποιείται σε συνεργασία του Μουσείου Ακρόπολης με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων καθώς τα εκθέματα προέρχονται από το Μουσείο Ιωαννίνων και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Συλλογή Καραπάνου.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης «Δωδώνη. το μαντείο των ήχων» θα προσφέρονται γιαννιώτικα εδέσματα στο εστιατόριο του Μουσείου.

 

Τελευταία Νέα