Ροκ και μπαλίτσα στον πλανήτη Δία! (gTV)

Θάνος Σαρρής
Ροκ και μπαλίτσα στον πλανήτη Δία! (gTV)

bet365

Λίγο πριν το μεγάλο live τους στις 7 Μαΐου, οι Planet of Zeus ανεβαίνουν στο stage του Piraeus 117 Academy με το gazzetta.gr μιλώντας για τη μουσική τους, το νέο τους δίσκο και αρκετά ακόμα πράγματα!

Planet of Zeus αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα από τα hot ονόματα στην ελληνική hard rock σκηνή. Οι κατάλληλοι για να δώσουν μία... σκληρή αύρα στο Gazzetta Weekend Journal! Η συνέντευξη κανονίστηκε στο χώρο όπου στις αρχές Μαΐου θα ανέβουν για να ξεσηκώσουν ξανά τους fans τους στην Αθήνα.

Το συναίσθημα είναι λίγο περίεργο. Να ανεβαίνεις στη σκηνή, ατενίζοντας από κάτω το απόλυτο τίποτα. Και κλείνοντας τα μάτια, να ακούς τα riff και να βλέπεις τον κόσμο να παραληρεί.

Ο Μπάμπης Παπανικολάου (Φωνή, κιθάρα) και ο Γιάννης Βράζος (μπάσο), που διέκοψαν τα rock star όνειρα μας, το ζουν πολύ συχνά. Και αρκετά έντονα. Οι Planet of Zeus έχουν δημιουργήσει το δικό τους φανατικό κοινό, που γεμίζει τους χώρους όπου εμφανίζονται και δημιουργεί ένα σκηνικό που τους κάνει να γουστάρουν ακόμα περισσότερο.

Λίγο πριν την έκδοση του τέταρτου δίσκου τους το μεγάλο live στο Piraeus 117 Academy στις 7 Μαΐου, όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση, τα δύο μέλη των Planet ανέβηκαν στο stage και απάντησαν στις ερωτήσεις του gazzetta.gr!

Οι επιρροές τους, η πορεία, το stoner rock στην Ελλάδα της κρίσης, ο νέος δίσκος καθώς και ο... εσωτερικός ποδοσφαιρικός διαχωρισμός στην κάμερα του gazzetta!

 

Τελευταία Νέα