Ντόμι η «ρουκέτα τσέπης»!

Gazzetta team
Ντόμι η «ρουκέτα τσέπης»!

bet365

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα σήκωσε κούπα έπειτα από δύο χρόνια, στην Πολωνία και ξεσήκωσε τους θαυμαστές της! Τώρα ξεσηκώνει και τους αναγνώστες του Gazzetta!

Η ρουκέτα τσέπης όπως είναι το παρατσούκλι της κατέκτησε τον 5ο τίτλο της καριέρας της και πρώτο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον Αχίλλειο τένοντα.

Δεν είναι όμως ούτε η μαχητικότητα, ούτε οι επιτυχίες που έχουν καταστήσει την Σλοβάκα Νο 1 στις καρδιές των ανδρών. Είναι το καυτό ταμπεραμέντο της, και οι ατάκες της που αφήνουν την φαντασία να οργιάσει... «Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλη για να είσαι σπουδαία». Το τελευταίο το είπε αναφερόμενη στο ύψος της, καθώς είναι μόλις 1.61μ., ωστόσο τα ΜΜΕ έσπευσαν να δώσουν μία πιο πιπεράτη ερμηνεία.

Η 26χρονη πριν από κάθε σερβίς ακουμπά τα μπαλάκια στο στόμα της, όταν την ρώτησαν σχετικά με αυτή της τη συνήθεια, ήταν λακωνική: «Δεν μου αρέσει να φιλάω τα μπαλάκια, αλλά να τα μυρίζω»!

Της αρέσει να προκαλεί και δεν το κάνει μόνο με όσα λέει, αλλά και με όσα κάνει. Η Νο 38 στον κόσμο τενίστρια, η οποία το Μάρτιο του 2014 είχε φτάσει έως το Νο 10, ποτέ δεν έκρυψε την προσωπική της ζωή, αντιθέτως τη μοιράζεται με τους fans της, οι οποίοι περιμένουν πάντα με κομμένη την ανάσα την επόμενη της φωτογράφιση.

Λίγο αφότου εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 2008 έπεσε στην αγκαλιά του ύψους 1.93μ. Γκαέλ Μονφίς, ειδύλλιο που δεν είχε διάρκεια. Παρότι οι δύο τους είχαν καλή χημεία μέσα στο κορτ, παίζοντας μάλιστα σε αρκετά διπλά, προφανώς δεν «βρίσκονταν» εκτός γηπέδων. Την ευθύνη σύμφωνα με τον προπονητή της Τσιμπούλκοβα, Ματέι Λίπτακ είχε ο Μονφίς καθώς «δεν ήταν άντρας για σχέση».

Έτσι, η εκρηκτική ξανθιά τενίστρια γρήγορα εγκατέλειψε το Γάλλο για τα μάτια του Αυστριακού Γιούργκεν Μέλτσερ, με τον οποίο έζησαν τον έρωτα τους στις Μαλδίβες, μοιράζοντας τις ιδιωτικές στιγμές τους στους αγνούς φίλους του τένις...

Ούτε αυτός όμως ο άντρας μπόρεσε να κρατήσει το κουνελάκι της Εnergizer (μπαταρία), όπως είναι το άλλο της παρατσούκλι, οπότε η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα βρήκε απάγγειο λιμάνι στην αγκαλιά του συμπατριώτη της Mίχαλ (Μίσο το χαϊδευτικό) Ναβάρα, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος και εργάζεται ως μηχανικός στο Υπουργείο Γεωργίας και Δασοκομίας.


Από το 2012 που αρραβωνιάστηκαν η Τσιμπούλκοβα δεν έχει μάτια γι άλλον, έχετε όμως εσείς οπότε απολαύστε την!

 

Τελευταία Νέα