«Μανιάτης, ο νέος αρχηγός της Σταντάρ»!

«Μανιάτης, ο νέος αρχηγός της Σταντάρ»!

bet365

Στη Λιέγη θα βρει ξανά τον παράδεισό του; Η Σταντάρ πάντως βρήκε τον αρχηγό της! Πάθος, δύναμη, εμπειρία τα «όπλα» του για ένα νέο ξεκίνημα. Μιλά στο Gazzetta Weekend ο προπονητής των Βέλγων, Γιανίκ Φερέρα!

Αρχηγός, εκείνος που αναγνωρίζεται επίσημα ή ανεπίσημα από μια ομάδα ανθρώπων ως ηγέτης! Ο Γιάννης Μανιάτης τα μάζεψε κι έφυγε για τη Λιέγη ίσως στην καλύτερη απόφαση για την καριέρα του! Δανεικός στη Σταντάρ, με στόχο να πατήσει το restart για την επανεκκίνηση που ο ίδιος λαχτάρα, την μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι της καρδιάς του! Ο ίδιος ήξερε καλά πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούσε να διεκδικήσει μια θέση στον άξονα, εκεί όπου Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο και... Ζντιέλαρ. Ο ίδιος δεν πήγε στο MLS, θα έμενε το 2016 στις ΗΠΑ και βασικός του στόχος του ήταν να γυρίσει στον Ολυμπιακό, για το λόγο αυτό προχώρησε με τη Σταντάρ!

Πως έγινε το... κονέ; Ο Ολυμπιακός φρόντισε ώστε ο Μανιάτης να έχει το δικαίωμα επιλογής, σε έναν δανεισμό υψηλού επιπέδου! Ο Γιανίκ Φερέρα, κόουτς της Σταντάρ μίλησε στο GazzettaWeekend για την επιλογή του Μανιάτη, για το τι έψαχνε η ομάδα του, για την... ελληνική μόδα και το καυτό ζευγάρι Ολυμπιακός - Αντερλεχτ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε το deal. Ηταν μια δύσκολη περίπτωση, ωστόσο καταφέραμε με άψογη συνεννόηση όλων των πλευρών να πετύχουμε τη συμφωνία. Ο Γιάννης Μανιάτης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στη Λιέγη. Μιλήσαμε, έδειξε πανέτοιμος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και θέλει πολύ να διακριθεί! Αυτό θέλουμε κι εμείς. Τον Μανιάτη που διακρίθηκε με τον Ολυμπιακό, την Εθνική. Τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά ματς, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Παθιασμένος, τα δίνει όλα για την ομάδα του, ένας πραγματικός αρχηγός. Ψάχναμε έναν ηγέτη και θέλουμε πολύ ο Μανιάτης να είναι στους ηγέτες της Σταντάρ Λιέγης. Εχει ποιότητα στο παιχνίδι του είναι δυναμικός χαρακτήρας» τόνισε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης!

Ο Μανιάτης έβαλε τη φόρμα, έδειξε σε καλή κατάσταση και είναι στην αποστολή για το ματς με τη Σιντ Τρούιντεν «Δεν θέλω να σκέφτομαι αν είναι η Σταντάρ είναι η δεύτερη του ευκαιρία για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Θέλω να εξελιχθεί στον ηγέτη της ομάδας. Η Σταντάρ θέλει να χτίσει γύρω του, είναι παίκτης με τόσο πλούσια εμπειρία και έχει πολλά να δώσει. Ελπίζω πως θα ξεδιπλώσει αυτά τα οποία είδα πάνω του σε τόσα ματς».

Βέλγιο, η νέα ποδοσφαιρική στέγη των Ελλήνων! Καρέλης, Νίνης και Μανιάτης μεγάλωσαν την παρέα και ο Γιανίκ Φερέρα μιλά για τη «μόδα» των τελευταίων μηνών: «Είναι τιμή μας να έχουμε Ελληνες παίκτες. Το Βέλγιο έχει μια εξαιρετική λίγκα, υπάρχει ανταγωνισμός και είναι βήμα για μεγάλα πρωταθλήματα. Ευνοεί τους δυνατούς, γρήγορους παίκτες και οι Ελληνες έχουν τον τρόπο να τα καταφέρουν. Χρειάζεται δουλειά, πίστη και να δουν το πρωτάθλημα σα μια νέα ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Ο ενθουσιασμός τους θα βοηθήσει αρκετά για να χτίσουν την καριέρα που θέλουν».

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

H αντίστροφη μέτρηση άρχισε και η Αντερλεχτ περιμένει τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι το φαβορί; «Θέλω πάντα να πηγαίνουν καλά οι ομάδες του Βελγίου, αλλά σε αυτό το ζευγάρι ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. Ειναι πιο έμπειρος, και προέρχεται από μεγάλες εμφανίσεις στο Champions League. Eίναι πειθαρχημένη ομάδα και ξέρει τι θέλει. Βέβαια, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, η Αντερλεχτ ενισχύθηκε και θα κάνει τα πάντα να συνεχίσει στην Ευρώπη» τόινισε ο Φερέρα.

 

Τελευταία Νέα