Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι...

Νίκος Αθανασίου
Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι...

bet365

Έλεγχοι προόδου στα σχολεία και το Gazzetta Weekend Journal παραδίδει τον δικό του στις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού!

Οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν ταμείο στο τέλος της χρονιάς και οι μεταγραφές να κρίνονται στο φινάλε της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε στην απόκτηση 9 ποδοσφαιριστών και το Gazzetta Weekend Journal παραδίδει έλεγχο προόδου στις «πράσινες» επιλογές, με βάση τα όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής, στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κριτήριο αποτελεί ο βαθμός προσφοράς μέχρι τώρα και όχι η αποδοσή τους σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκαν.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών ως ελεύθερος για να «κλείσει» την τριάδα με τους πορτιέρο, πίσω από τον Λουκ Στιλ και Στέφανο Κοτσόλη. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής και περιμένει την ευκαιρία του, όπως την περίμεναν παλαιότερα ο Καπίνο, ο Καρνέζης, ο Νικοπολίδης, όντας στην «σκιά» άλλων τερματοφυλάκων.

Συμμετοχές:-

Λεπτά: -

Βαθμός προσφοράς:-

ΓΙΕΝΣ ΒΕΜΕΡ

Ο Γερμανός μπακ γέμισε με ελπίδες τον κόσμο του Παναθηναϊκού από το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, με ισορροπία στο επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι. Τραυματίστηκε στο πρώτο με την Καμπάλα, στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε με τον αχίλλειο και έμεινε εκτός για περίπου δύο μήνες. Επέστρεψε, έβγαλε και πάλι μυϊκό τραυματισμό μετά το Περιστέρι και επανήλθε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δείχνει επιρρεπής στους τραυματισμούς και δεν έχει βοηθήσει καθόλου, σε μια θέση που «πονάει» τα τελευταία χρόνια το «τριφύλλι». Έχει τα στοιχεία να... γυρίσει το χαρτί στο δεύτερο εξάμηνο αρκεί να είναι υγιής.

Συμμετοχές: 6

Λεπτά: 471

Βαθμός προσφοράς: 1

ΣΕΡΧΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Έχει ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Καμπάλα που έφερε και τον «τραμπουκισμό» σε βάρος του, γεγονός που τον επηρέασε πάρα πολύ, όπως και ο χαζός αποκλεισμός στο πρώτο ματς με την Μπριζ. Ταλαιπωρήθηκε και εκείνος από τραυματισμούς, τους οποίους άργησε να ξεπεράσει. Με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι βγάζει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά πάνω στο χορτάρι και επιβεβαιώνει την αξία που έβλεπαν όσοι τον παρακολουθούσαν στην Πριμέρα με την φανέλα της Μάλαγα.

Συμμετοχές:11

Λεπτά: 805

Βαθμός προσφοράς: 5

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Ο Δανός... γιος του Όντιν, άργησε να πάρει... μπροστά λόγω τραυματισμού που «κουβαλούσε» από την Άαλμποργκ. Όταν το έκανε ήταν εξαιρετικός, συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Στάθη Ταυλαρίδη και μάλιστα στην Ξάνθη χάρισε την νίκη στους «πράσινους». Πάνω που καθιερωνόταν, τραυματίστηκε ξανά και έχασε έδαφος. Δυναμικός, «δυνατός» σε αέρα και άμυνα, ικανός με την μπάλα στα πόδια. Όταν πήρε αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Συμμετοχές:6

Λεπτά:540

Γκολ: 1

Βαθμός προσφοράς: 6

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Παναθηναϊκός δαπάνησε το εξωπραγματικό ποσό των 300.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του από τον Πανιώνιο. Είναι μόλις 17 χρονών και έπειτα από παρότρυνση της διοίκησης του «τριφυλλιού», ο Αντρέα Στραματσόνι τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμος, κυρίως στην σωματοδομή του. Τεράστιο ταλέντο, ο καλύτερος Έλληνας στόπερ στην ηλικία του.

Συμμετοχές:-

Λεπτά:-

Βαθμός προσφοράς: -

ΜΙΚΑΕΛ ΕΣΙΕΝ

Η μεγάλη επένδυση του περυσινού καλοκαιριού, η οποία για πολλούς και διάφορους λόγους(ιατρικούς και ποδοσφαιρικής λογικής) παρέμενε ανενεργή μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη. Ο Γκανέζος μέσος πέρασε δύσκολα, μπήκε στο χειρουργείο, είχε ενοχλήσεις στο σημείο της επέμβασης αλλά αυτή την στιγμή είναι υγιής και έχει καταγράψει τρία 90λεπτα, όπου παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Η κλάση του δεν αμφισβητείται από κανένα, όσο παίρνει ματς θα βελτιώνεται και το ζητούμενο είναι να μην βγάλει ένα προβλήματα. Αν είναι καλά, θα ανεβάσει επίπεδα τον Παναθηναϊκό.

Συμμετοχές: 3

Λεπτά:270

Βαθμός προσφοράς:2

ΜΕΝΤΙ ΑΜΠΕΝΤ

Το σίριαλ με την επιστροφή του από την Νιουκαστλ είχε... happy end. Ο Αλγερινός μέσος γύρισε στην Αθήνα, είναι ο μόνος από τις μεταγραφές που έχει τόσο σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό.

Συμμετοχές:13

Λεπτά: 853

Γκολ: 1

Βαθμός προσφοράς: 4

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ

Ήρθε ως ο κορυφαίος νεαρός παίκτης του φινλανδικού πρωταθλήματος. Έχει εξαιρετικά στοιχεία, κυρίως τεχνικά, αλλά δεν έχει πάρει καθόλου ευκαιρίες με την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα που τον πήγε πολύ πίσω. Ο Στραματσόνι μέχρι στιγμής δείχνει να μην τον εμπιστεύεται.

Συμμετοχές:8

Λεπτά: 368

Βαθμός προσφοράς:1

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης απέδειξε γιατί θεωρείται ο πιο αδικημένος του ρόστερ. Ούτε ο Αναστασίου, ούτε και ο Στραματσόνι-αρχικά τουλάχιστον- του έδωσαν ευκαιρίες βασικού για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Μόνο λίγα λεπτά ως αλλαγή. Η εμφάνιση του κόντρα στους Αρκάδες πιστοποίησε ότι μπορεί να βοηθήσει, ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Συμμετοχές:10

Λεπτά:323

Γκολ: 1

Βαθμός προσφοράς: 3

 

Τελευταία Νέα