ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Kαι μαθαίνεις και κερδίζεις!

Το Gazzetta Weekend Journal και το grifos.gr σε... προκαλούν να τεστάρεις τις αθλητικές (και όχι μόνο) γνώσεις σου, μέσα από μια σειρά σταυρόλεξων που πρέπει να λύσεις! 

Επιμέλεια:

Τα... παλιά χρόνια πηγαίναμε στο περίπτερο κι αγοράζαμε τα «Σταυρόλεξα». Αγαπημένη συνήθεια πολλών έτσι ώστε και το μυαλό να ακονίζουμε και να γινόμαστε πιο πλούσιοι σε γνώσεις, αλλά παράλληλα να περνάει και δημιουργικά ο ελεύθερος χρόνος. Τα χρόνια όμως πέρασαν. Ο κόσμος εξελίσσεται και αυτό ισχύει και για την τεχνολογία.

Αλλά και για τα σταυρόλεξα, που πλέον έρχονται στο σπίτι μας με ένα εντελώς πιο απλό (και οικονομικό για τις εποχές που ζούμε) τρόπο. Ηλεκτρονικά. Μέσω ίντερνετ. Το www.grifos.gr έχει φροντίσει γι' αυτό, έτσι ώστε να περνάτε δημιουργικά την ώρα σας και να μαθαίνετε, λύνοντας σταυρόλεξα στο pc, στο tablet ή στο κινητό!

Κι επειδή το gazzetta είναι το Νο1 αθλητικό (και όχι μόνο) site της χώρας, δεν είναι δυνατό και οι λέξεις που καλείστε να βρείτε να μην έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Κάθε Σαββατοκύριακο στο Gazzetta Weekend Journal μέσω του www.grifos.gr θα μπορείτε παράλληλα με τα πολλά και ποικίλα θέματα να φρεσκάρετε και τις γνώσεις σας στα αθλητικά!

Βασικές οδηγίες

- Περιηγηθείτε στο σταυρόλεξο είτε κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο είτε χρησιμοποιώντας τα βελάκια του πληκτρολογίου.

- Κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο αυτό γίνεται μπλε ενώ ταυτόχρονα επιλέγεται με κίτρινο χρώμα η λέξη στην οποία περιέχεται.

- Βρείτε την επιλεγμένη λέξη από τον ορισμό που εμφανίζεται στο πράσινο πλαίσιο πάνω από το σταυρόλεξο.

- Συμπληρώστε (ή διαγράψτε) το επιλεγμένο γράμμα (ή λέξη) με τη χρήση του πληκτρολογίου.

- Με δεύτερο κλικ πάνω στο επιλεγμένο γράμμα επιλέγεται η διασταυρωμένη λέξη που περιέχει το συγκεκριμένο γράμμα.

- Μπορείτε να αποκαλύψετε ή να ελέγξετε γράμμα ή λέξη πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά επάνω από τη σχάρα.

- Εάν ολοκληρώσετε σωστά το σταυρόλεξο, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει!

Επισκεφτείτε το grifos.gr  για να λύσετε καθημερινά, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, νέα σταυρόλεξα όλων των κατηγοριών, θεμάτων και επιπέδων δυσκολίας, διαγράμματα, κουίζ γνώσεων και sudoku καθώς και για να λάβετε μέρος στον εβδομαδιαίο διαγωνισμό μας και να κερδίσετε δώρα!

Επόμενα Άρθρα

Iρλανδοί, οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου!

Iρλανδοί, οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου!

Το Gazzetta Weekend Journal ταξίδεψε στη Γαλλία για το Euro 2016 και γράφει για τους καλύτερους οπαδούς που γνώρισε. Τους Ιρλανδούς!

Ρονάλντο, Μέσι: αναζητούν... εκδίκηση!

Ρονάλντο, Μέσι: αναζητούν... εκδίκηση!

Ατιτλοι με το εθνόσημο, οι δύο αντίζηλοι της εποχής μας ψάχνουν ταυτόχρονα την εξιλέωση. Να κλείσουν στόματα, να μπουν στο Πάνθεον, όπως αξίζει στους κορυφαίους: να έχουν τίτλο με την...