To Please της Jessie Ware!

Δημήτρης Τομαράς
To Please της Jessie Ware!

bet365

Το νέο single της Jessie Ware είναι και ο προπομπός της deluxe έκδοσης του άλμπουμ What’s Your Pleasure και κυκλοφορεί ήδη με τον τίτλο Please. Το What’s Your Pleasure? The Platinum Pleasure Edition θα συμπεριλαμβάνει 7 νέα τραγούδια και ένα remix.

Το 2021 έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την καλλιτέχνιδα Jessie Ware. Το album What’s Your Pleasure που κυκλοφόρησε το 2020, μπήκε ξανά στο Top 10 των Βρετανικών charts με το Remember Where You Are να αποτελεί single ορόσημο του δίσκου αυτού. Επιπλέον φέτος η Jessie Ware, έχει αποσπάσει δύο υποψηφιότητες για τα BRITs, μία υποψηφιότητα ως «Γυναίκα Solo Καλλιτέχνης» και μία για το «Album Της Χρονιάς».

Το νέο single είναι και προπομπός της deluxe έκδοσης του άλμπουμ What’s Your Pleasure (που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου) και κυκλοφορεί ήδη με τον τίτλο Please. Το What’s Your Pleasure? The Platinum Pleasure Edition θα συμπεριλαμβάνει 7 νέα τραγούδια και ένα remix.

Το Please απορρέει την ενέργεια και δυναμική της ‘70s & ‘80s dance σκηνής, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει και η τραγουδίστρια με το What’s Your Pleasure album. Δείτε πιο κάτω τη λίστα με όλα τα τραγούδια του επερχόμενου νέου άλμπουμ της και ακούστε εδώ το νέο single.

WHAT’S YOUR PLEASURE? THE PLATINUM PLEASURE EDITION TRACKLIST

1. Spotlight

2. What’s Your Pleasure?

3. Ooh La La

4. Soul Control

5. Save A Kiss

6. Adore You

7. In Your Eyes

8. Step Into My Life

9. Read My Lips

10. Mirage (Don’t Stop)

11 .The Kill

12. Remember Where You Are

13. Please

14. Impossible

15. Eyes Closed

16. Overtime

17. Hot N Heavy

18. Pale Blue Light

19. 0208 (feat. Kindness)

20. Adore You (Endless Remix)

 

Τελευταία Νέα