Νάγια: Σε ρυθμούς... Oriental και όχι μόνο (pics)

Gazzetta team
Νάγια: Σε ρυθμούς... Oriental και όχι μόνο (pics)

bet365

H Νάγια περιμένει πώς και πώς το άνοιγμα των clubs προκειμένου να συνεχίσει να... βάζει φωτιές χάρη στις ικανότητές της να τραγουδάει και να χορεύει.

Η στήλη #Ladies του Gazzetta Weekend Journal υποδέχεται τη Νάγια η οποία αποφάσισε να αφήσει πίσω της την Αισθητική και το Μακιγιάζ προκειμένου να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στον χορό και στο τραγούδι.

Όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να αλλάξει ρότα στην ζωή του για να επιλέξει τον καλλιτεχνικό δρόμο, αυτό σημαίνει ότι το ταλέντο και οι ικανότητες θα πρέπει να ξεχειλίζουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Νάγια.

Αν και αποφοίτησε έχοντας λάβει ειδικότητα τεχνικού Αισθητικής και Μακιγιάζ, εκείνη άφησε τα πάντα πίσω της! Ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα dance clubs, ενώ έχει κατακτήσει την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Oriental ατομικού χορού και ήταν μέσα στο Top 3 των καλύτερων χορευτριών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια στα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα προστέθηκε και το τραγούδι ενώ θέλοντας να διευρύνει τις γνώσεις της γύρω από τη μουσική, κάνει παράλληλα μαθήματα φωνητικής και σολφέζ. Τα τραγούδια της «Μην ακούς κανέναν», «Πάντα μαζί σου», «Να μην τολμήσεις» μπορεί ο κόσμος να τα βρει στην σχετική πλατφόρμα του διαδικτύου.

Απολαύστε την

 

Τελευταία Νέα