Ο «Μπερδεμένος» Πάνος Μουζουράκης! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο «Μπερδεμένος» Πάνος Μουζουράκης! (vid)

bet365

Το single «Μπερδεμένος» κυκλοφορεί σε μία νέα δουλειά των τριών καλλιτεχνών που θέλουν να περάσουν το στίγμα τους και ίσως και το στίγμα της εποχής μας.

Οι Πάνος Μουζουράκης, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος μιλώντας για τη νέα τους δουλειά «Μπερδεμένος» έχουν να πουν ότι «“Μπερδεμένος” λοιπόν. Όπως ο καιρός. Όπως όλοι μας.

Δε θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε.

Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια.

Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλααααα!

Πάνος - Θέμης - Γεράσιμος».

Το single «Μπερδεμένος» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://panosmouzourakis.lnk.to/MperdemenosPR

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED