ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Ελεονώρα διασκευάζει το Impagliatori d’ aquile και μας μαγεύει ξανά! (vid)

Η Ελεονώρα διασκευάζει το Impagliatori d’ aquile και μαγεύει! (vid)

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη τα λέει όλα με την φράση πως είναι ένα «τραγούδι που με ταρακούνησε πριν πολλά χρόνια όταν το πρωτοάκουσα να το ερμηνεύει αυτή η τεράστια τραγουδίστρια, Mina».

Η Ελεονώρα εξηγεί για τη νέα της δουλειά που είναι διασκευή πως «μετά από αρκετό καιρό ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας το νέο μου τραγούδι. Ένα τραγούδι που με ταρακούνησε πριν πολλά χρόνια όταν το πρωτοάκουσα να το ερμηνεύει αυτή η τεράστια τραγουδίστρια, Mina».

Και αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το καινούριο album της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Που θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα album με διασκευές, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα album με τραγούδια που την 'ταρακούνησαν' μέσα στα χρόνια, τραγούδια από αυτά που πάντα διάλεγε για να πει και να μας εκπλήξει στα προγράμματά της, αλλά και άλλα που θα ακούσουμε για πρώτη φορά με τη φωνή της. Όλα τους πάντως έχουν το προσωπικό της επιλογής και το προσωπικό της προσέγγισης της Ελεωνόρας.

Το 1998 η σπουδαία Mina, είχε κυκλοφορήσει το album Canarino Mannaro που έκλεινε με το τραγούδι Impagliatori d' aquile. Με αυτό το τραγούδι επιλέγει η Ελεωνόρα να μας ανοίξει την πόρτα στο καινούριο της album. Οι ελληνικοί στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, που εύκολα μπορείς να πεις ότι ο τρόπος που καταφέρνει να φέρνει το αίσθημα και το νόημα ενός τραγουδιού στα ελληνικά είναι μοναδικός. Η ενορχήστρωση είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, σταθερού συνεργάτη της Ελεωνόρας τα τελευταία χρόνια. 

Η Ελεονώρα έχει να τονίσει ακόμα πως «εύχομαι να σας ταξιδέψει και να αγγίξει κάτι μέσα σας»!

Επόμενα Άρθρα

Αναστασία Παντούση: Ένα κορίτσι... έξαψη! (pics)

Αναστασία Παντούση: Ένα κορίτσι... έξαψη! (pics)

Η Αναστασία Παντούση είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του mega «Έξαψη» που ήδη μας έχει πάρει τα... μυαλά! 

Tα «Υποκοριστικά» της Ευσταθίας! (vid)

Tα «Υποκοριστικά» της Ευσταθίας! (vid)

Η Ευσταθία συνεχίζει το δικό της, μοναχικό δρόμο της τραγουδοποιίας, αλλά και μέσα στην πανδημία βρίσκει... λύσεις! Κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι ψηφιακά, με τo G-Weekend να το παρουσιάζει και...