Μια φάση, μια ιστορία: Τάκλιν στην καρωτίδα του Ρομάριο από τον Βάιο Καραγιάννη

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μια φάση, μια ιστορία: Τάκλιν στην καρωτίδα του Ρομάριο από τον Βάιο Καραγιάννη

bet365

Στο 24ο αφιέρωμα της στήλης δείτε το αλήστου μνήμης τάκλιν στην καρωτίδα του Ρομάριο από τον Βάιο Καραγιάννη της ΑΕΚ, όπου ο διαιτητής δεν έβγαλε καν κάρτα και ο Βραζιλιάνος στράικερ δεν διαμαρτυρήθηκε!

Στις 4 Νοεμβρίου 1992 η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Αϊντχόφεν στον επαναληπτικό για τον B΄ Γύρο του Champions League. Στο πρώτο ματς η «Ένωση» επικρατεί 1-0 χάρη σε γκολ του Βασίλη Δημητριάδη.

Στην Ολλανδία οι «κιτρινόμαυροι» θα δεχθούν γκολ μόλις στο 5΄ με τον Ρομάριο. Ο Βραζιλιάνος θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική «ραψωδία» του κάνοντας χατ-τρικ.

Η PSV επικρατεί 3-0 και προκρίνεται. Από εκείνο το ματς υπάρχει μια φάση που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας.

Συγκεκριμένα στο 50΄ ο Βάιος Καραγιάννης προκειμένου να ανακόψει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ δεν θα διστάζει με ένα απίθανο άλμα να κάνει τάκλιν στην... «καρωτίδα» του.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ο διαιτητής όχι μόνο δεν έδειξε κάρτα στον αμυντικό της ΑΕΚ, αλλά δεν καταλόγισε ούτε φάουλ. Μάλιστα, ο Ρομάριο δεν διαμαρτυρήθηκε καν στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Δείτε το περιβόητο τάκλιν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα