Το podcast της Παυλίνας Βουλγαράκη έχει θέμα τον φόβο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Το podcast της Παυλίνας Βουλγαράκη έχει θέμα τον φόβο (vid)

bet365

Η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη, Ελληνίδα τραγουδοποιός, στιχουργός και ερμηνεύτρια, έφτιαξε και ανέβασε το δικό της podcast με θέμα τον φόβο που όλοι βιώνουμε.

Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή, η Παυλίνα μας εξηγεί τι είναι ο φόβος ,πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε και τελικά να τον νικήσουμε!

Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το podcast στο κανάλι της στο YouTube είναι φτιαγμένο και για ανθρώπους με προβλήματα ακοής, καθώς περιλαμβάνει υπότιτλους από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο τίτλος του podcast είναι «Έλα λίγο πιο κοντά / επεισόδιο για τον φόβο».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι τραγουδίστρια γεννημένη το 1990 και κατάγεται από την Κρήτη. Μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος Πανεπιστημίου και μιλάει τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες.

Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τον Μπάμπη Στόκα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Μητσιά, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Ψαραντώνη, τον Σταμάτη Μορφονιό και άλλους. Συμμετείχε, ως ερμηνεύτρια στη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης ,ενώ έχει συμμετάσχει ως ερμηνεύτρια σε πολλά έντεχνα μουσικά σχήματα και παραστάσεις. Έχει φυσικά κάνει και βγάλει και προσωπικές δισκογραφικές δουλειές.

 

Τελευταία Νέα