Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει σημαντική βοήθεια και από τις άλλες μεταγραφές του (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει σημαντική βοήθεια και από τις άλλες μεταγραφές του (poll)

bet365

Πλησιάζουμε στις αρχές του Δεκεμβρίου, ένα διάστημα, όπου μπορεί να γίνει μία... μίνι αξιολόγηση των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, όπου συνεχίζουν να δεσπόζουν οι Εμβιλά, Ραφίνια και Χολέμπας.

Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις με στόχο και να καλύψει τα κενά του από αποχωρήσεις παικτών όπως οι Γκιγιέρμε, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας. Εμείς θα εστιάσουμε κυρίως σε επτά περιπτώσεις νέων προσθηκών καθώς ο Χασάν ήδη ήταν μέλος της ομάδας και ο Κρίστινσον δεν έχει παίξει καθόλου.

Η αλήθεια είναι πως οι Εμβιλά (κυρίως) και μετά οι Χολέμπας και Ραφίνια έχουν βοηθήσει αισθητά τον Ολυμπιακό. Ο Ντρέγκερ έχει προσπαθήσει ενώ σημαντική βοήθεια δεν έχει προέλθει από Μπρούμα, Πέπε, Βινάγκρε και ενώ και ο Τιάγκο Σίλβα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου έως τώρα.

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΝΤΡΕΓΚΕΡ:

Σούπερ δεν είναι όμως δείχνει να προσπαθεί ιδιαίτερα. Ως δεξί μπακ πρέπει να φορτσάρει σίγουρα περισσότερο αλλά προσφέρει βοήθειες. Αρκετά γρήγορος παίκτης, δυνατός και με δημιουργική και επιθετική διάθεση. Φέτος έχει 3 ματς με 238 λεπτά στον Ολυμπιακό.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΙΝΑΓΚΡΕ:

Έχουμε σταθεί ξανά στα πεπραγμένα του Πορτογάλου. Ή μάλλον σε αυτά που περιμέναμε και δεν έχουμε δει. Ο Βινάγκρε είχε και ατυχίες με τουλάχιστον δύο τραυματισμούς στο διάστημα που είναι στον Ολυμπιακό αλλά όσο αγωνίστηκε δεν έδειξε κάτι και δεν έχει βοηθήσει. Εάν δεν παρουσιάσει άμεσα πολύ καλύτερο πρόσωπο η κατάστασή του θα δυσκολέψει. Έχει 1 ματς με 90λεπτο στο πρωτάθλημα και 20 λεπτά στο Champions League. Να θυμίσουμε πως η εικόνα του έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας για να βρουν αριστερό μπακ.

ΠΕΠΕ:

Και εδώ ο πήχης είχε μπει ψηλά και δεν τον έχει πιάσει ο Πορτογάλος. Ένας παίκτης που επίσης είχε τραυματισμό στον Ολυμπιακό αλλά το κόστος της μεταγραφής του είναι μεγάλο. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σίτι παρουσίασε κάποια καλά δείγματα αλλά μέχρι εκεί. Έχει 6 ματς με 244 λεπτά και αν και εξαροοκτάρι περισσότερο μοιάζει με ένα... ντελικάτο δεκάρι.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ:

Με διαφορά η κορυφαία φετινή μεταγραφή. Παίκτης από το πάνω ράφι. Ένας μέσος elite. Πολύ υψηλού επιπέδου που παίζει και εξάρι και οκτάρι. Έχει ήδη αγωνιστεί σε 14 ματς και έχει 1 ασίστ σε 956 λεπτά. Από τους μόνιμα διακριθέντες της ομάδας αλλά και προσωπικότητα εντός και εκτός του γηπέδου. Κοντρολαρισμένος, δουλεμένος και δυνατός παίκτης.

ΡΑΦΙΝΙΑ:

Πίσω από τον Εμβιλά και μαζί με τον Χολέμπας είναι οι αμέσως καλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού φέτος. Και μόνο ότι έβγαλε ένα ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αν και τραυματίας και έχει παίξει αριστερό μπακ και ακόμα και έξω αριστερά στο κέντρο για τις ανάγκες του ματς της Σίτι δείχνει τη νοοτροπία και την αφοσίωσή του. Έχει 12 ματς με 1 ασίστ και 1.003 λεπτά.

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ:

Ήρθε ως εναλλακτική επιλογή αλλά μέχρι να χτυπήσει ήταν ο βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακός. Παρά την ηλικία του αντέχει ακόμα και αντέχει καλά. Έχει φέτος 10 ματς με 880 λεπτά.

ΜΠΡΟΥΜΑ:

Εκρηκτικός παίκτης και με καλά στοιχεία αλλά ήδη στον Ολυμπιακό μετρά δύο θλάσεις. Μία που είχε όταν πρωτοήρθε και μία μετά. Στους Πειραιώτες έχει 64 λεπτά σε δύο ματς του Champions League και 114 στο πρωτάθλημα.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα