Μια φάση, μια ιστορία: Ο Δομάζος «πετάει» και σκοράρει με ψαλίδι κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μια φάση, μια ιστορία: Ο Δομάζος «πετάει» και σκοράρει με ψαλίδι κόντρα στον Ολυμπιακό!

bet365

Στο 22ο αφιέρωμα της στήλης θαυμάστε το εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Μίμη Δομάζου στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το 1974!

Στις 17 Μαρτίου 1974 ο Ολυμπιακός υποδεχόταν στο κατάμεστο από 42.000 κόσμο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά σε σχέση με τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός τρία χρόνια νωρίτερα είχε πάρει μέρος στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ενώ ακολούθησε η κατάκτηση του πρωταθλήματος την αμέσως επόμενη χρονιά. Η ομάδα του Φέρεντς Πούσκας βρισκόταν σε μεταβατικό στάδιο έχοντας πάντως κανονικά στη σύνθεση της, τους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη.

Στο 50΄ του ντέρμπι ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Υβ Τριαντάφυλλο και έδειχνε να φέρνει το ματς στα μέτρα του.

Το «τριφύλλι» ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα του και στο 83΄ κατάφερε να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια με τον Μίμη Δομάζο να πετυχαίνει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Συγκεκριμένα ο Δημητρίου εκτέλεσε πλάγιο από την δεξιά πλευρά, ο Γονιός πήρε την κεφαλιά και η μπάλα προτού σκάσει στο έδαφος έφτασε στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού.

Ο Δομάζος μονονότι είχε πλάτη προς την εστία του Πουπάκη βρίσκεται την μπάλα στον αέρα και με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα.

Θαυμάστε το γκολ του Μίμη Δομάζου... (1'29'').

 

Τελευταία Νέα