Θέληση, πιο πέρα από τη ζωή... (vid)

Θέληση, πιο πέρα από τη ζωή... (vid)

bet365

Θέληση από ατσάλι, επιμονή, πάθος και όρεξη για ζωή που είναι πιο πέρα από την ίδια τη... ζωή! Ο Γιάννης κι ο Ευγένιος έρχονται στο Gazzetta Weekend Journal για να σε... σηκώσουν από τον καναπέ και να σου δείξουν πως είναι να ζεις με τον τρόπο που εσύ επιλέγεις ανεξάρτητα από το πρόβλημα που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Ο Ευγένιος κι ο Γιάννης είναι δύο νέοι άνθρωποι που δεν έχουν επιτρέψει στην παραμικρή δυσκολία που έχουν βρει στο δρόμο τους, να τους κόψει την όρεξη για ζωή. Το πάθος τους για να έχουν μια καθημερινότητα όπως εκείνοι θέλουν, αποτελεί τον οδηγό τους. Αποτελεί τον οδηγό όσων είναι αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που δεν μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί.

Μέσα από τη γυμναστική, ο Γιάννης έχει καταφέρει εδώ και τέσσερα χρόνια να ρίξει σε... χειμερία νάρκη την υποτροπιάζουσα σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία ζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Από την άλλη, ο Ευγένιος, είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι. Εμεινε για πολλούς μήνες σε κώμα. Οι γονείς του άκουσαν από τους γιατρούς να τους λένε ότι το παιδί τους δεν θα σταθεί όρθιο ξανά.

Εκείνος, κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις, είναι εδώ και το παλεύει. Είναι κοντά στο να διαψεύσει την επιστήμη.

Ο Λάζαρος Αβίντογλου, ο γυμναστής τους κι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να βοηθήσει αυτούς τους δύο νέους ανθρώπους, εξηγεί πως είναι για έναν επαγγελματία γυμναστή να βλέπει την πρόοδο και την εξέλιξη της δουλειάς του μέσα από τα μάτια ανθρώπων που η ικανοποίηση που του δίνουν δεν ανταλλάσσεται με τίποτα στον κόσμο!

Ενα μάθημα ζωής στην κάμερα του Gazzetta Weekend Journal:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα