Ολυμπιακός: Τα βαριά... ατού που περιμένει από τις μεταγραφές του! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα βαριά... ατού που περιμένει από τις μεταγραφές του! (poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον πέντε νέες προσθήκες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και περιμένει πολλά από αυτές!

Ο Ολυμπιακός ήταν και φέτος πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό... παζάρι. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επεδίωξε να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που προέκυψαν με το ρόστερ του.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Ραφίνια, ο Πέπε, ο Γιαν Εμβιλά, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Μπρούμα και ο Ρούμπεν Βινάγκρε αλλά και ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη βάλει στη διαδικασία της ομάδας τους Εμβιλά και Ραφίνια όμως αναμένει και την αγωνιστική συμβολή των Βινάγκρε (που προορίζεται για βασικός αριστερός μπακ), Πέπε (που διεκδικεί θέση οκταριού στο βασικό σχήμα), Ντρέγκερ (ήρθε ως back up του Ραφίνια στη θέση του δεξιού μπακ αλλά ποτέ δεν ξέρεις...), Μπρούμα (το πλάνο είναι για βασικός εξτρέμ) και Τιάγκο Σίλβα (παίκτης για την θέση 8 αλλά και την θέση 10). Κοινώς έχει πέντε παίκτες που δεν έχουν παίξει καν ακόμα σε επίσημα ματς του Ολυμπιακού (πως θα μπορούσαν να προλάβουν άλλωστε;).

Έχει τη σημασία του πάντως να δούμε τα πεπραγμένα των σημαντικών και νέων προσθηκών των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο 21χρονος Βινάγκρε που κυρίως είναι αριστερός μπακ φέτος πρόλαβε να παίξει 3 ματς και πέρυσι στην ομάδα των Γουλβς είχε 33 παιχνίδια με 2 γκολ. Ο έμπειρος Ραφίνια, δεξιός μπακ με 5 ματς και 1 ασίστ στον Ολυμπιακό, την περασμένη χρονιά με τη Φλαμένγκο είχε 12 αγώνες με 1 ασίστ. Ο 24χρονος δεξιός μπακ Μοχάμεντ Ντρέγκερ την περασμένη περίοδο στη Πάντερμπορν είχε 18 ματς με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ο έμπειρος χαφ Γιαν Εμβιλά φέτος έχει ήδη 6 αγώνες σε Γαλλία και Ολυμπιακό. Πέρυσι στη Σεντ Ετιέν είχε 33 αναμετρήσεις με 2 ασίστ. Ο 23χρονος Πέπε, εξαροκτάρι, πέρυσι στη Γκιμαράες είχε 46 αγώνες με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Τιάγκο Σίλβα, πέρυσι με την Φόρεστ είχε 47 αγώνες με 4 γκολ και 4 ασίστ. Ο Μπρούμα, διεθνής Πορτογάλος winger, φέτος στη PSV είχε 4 ματς με 2 ασίστ και πέρυσι 31 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολύ σε όλες αυτές τις επιλογές αλλά κυρίως σε Βινάγκρε, Πέπε και Μπρούμα. Γιατί δεδομένα σε μία τέτοια ιδαίτερη χρονιά θα τους χρειαστεί όλους. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Loading...

 

Τελευταία Νέα