Ολυμπιακός: Νικόλης, το μπακ που σκοράρει και μαγεύει! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Νικόλης, το μπακ που σκοράρει και μαγεύει! (vids)

bet365

Ο Ροδίτης μπακ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού μέσα σε διάστημα σχεδόν μίας εβδομάδας έβαλε δύο γκολάρες που συζητήθηκαν και το Gazzetta Weekend σας τον παρουσιάζει!

Ήταν το 2016 όταν ο ακόμα πιο μικρός τότε Νικήτας Νικόλης εντάσσοταν στο τμήμα της Κ-15 του Ολυμπιακού προερχόμενος από τον Ηρακλή Λαρδού. Το 2018 ο Νικόλης έγινε ο πρώτος παίκτης γεννηθείς το 2002 που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ανακοινώθηκε τότε μαζί με τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη.

Εν έτει 2020 μας... χάζεψε με δύο γκολάρες του. Μία στο φιλικό ματς της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με το Μοσχάτο και μία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Νικόλης έβαλε ασύλληπτη γκολάρα με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού απέναντι στους Αρκάδες, παίρνοντας τη μπάλα από το κέντρο και έχοντας περάσει έξι αντιπάλους!

Ο Νικόλης μπορεί να ανταποκριθεί και ως ακραίος μπακ και ως στόπερ. Μέχρι πέρυσι ο αριστεροπόδαρος μπακ έπαιζε ως εξάρι όμως ο Αντώνης Νικοπολίδης φέτος τον μετέφερε στο κέντρο της άμυνας. Την περίοδο 2018-2019 είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ήταν η χρονιά που χτύπησε σε φιλικό της Νέων με τον Ολυμπιακό Βόλου και ενώ είχε ακολουθήσει την αποστολή της πρώτης ομάδας στο Ζέεφελντ.

Έπρεπε μάλιστα να περάσουν οκτώ μήνες για να μπορέσει να επανέλθει στη δράση. Πρόκειται για έναν παίκτη που χαίρει μεγάλης εκτίμησης και από τον Αντώνη Νικοπολίδη, τεχνικό της ομάδας Νέων, αλλά και από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Νικόλης έκανε το one man show του και στο φιλικό με το Μοσχάτο με γκολάρα αλλά και στο επίσημο ματς του 2-1 με την ομάδα Νέων των Πειραιωτών απέναντι στον Αστέρα. Δείτε πιο κάτω τα δύο γκολ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα